• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug, Beta

04.06.2019

12:33

KEVIN SPEJSI U SUDNICI: Ovo je smešan slučaj!

Showbiz

KEVIN SPEJSI U SUDNICI: Ovo je smešan slučaj!

Podeli vest

Kevin Spejsi danas se iznenada pojavio u sudnici u Masačusetsu, gde je njegov advokat tražio pristup mobilnom telefonu mladića koji je optužio glumca da ga je pipkao u baru na ostrvu Nantuket u 2016. godini

Spejsijev advokat Alan Džekson nazvao je slučaj protiv Spejsija smešnim i optužio tužioce da mu uskraćuju da dođe do informacija odbrane. Džekson je pozvao sudiju da odredi datum suđenja što je pre moguće, rekavši da nekadažnja zvezda serije "Kuća od karata" pati zbog toga što slučaj nije razrešen, prenosi AP.

Sudija je najavio da će suđenje biti održano najranije na jesen.

 - Ovo je smešan slučaj i tužioci nisu smeli da ga pokrenu -  rekao je Džekson.

Spejsi, koji je nosio sivo odelo i naočare, sedeo je za stolom pored svojih advokata. Povremeno je šaputao svom advokatu u uho, ali nije govorio tokom saslušanja, niti odgovarao na pitanja novinara dok je ulazio i izlazio iz zgrade suda.

Spejsi (59), koji se prethodno izjasnio da nije kriv po optužbi za napad i zlostavljanje, nije bio u obavezi da prisustvuje suđenju, a mogao bi da dobije do dve godine zatvora ako bude osuđen.

Slučaj je prvi put izašao u javnost te godine kada je bivša TV voditeljka Boston Heder Anruh izjavila da je Spejsi napio njenog sina, a zatim ga seksualno napao u Klub Karu, popularnom restoranu i baru na ostrvu pored Kejp Koda.

Spejsijevi advokati odbacili su optužbe kao lažne i optužili muškarca, za koga tvrde da je sa telefona obrisao poruke koje bi oslobodile Spejsija krivice, kako laže da bi dobio novac, prenosi agencija.

Spejsi (59) je optužen da je 2016. seksualno zlostavljao 18-godišnjaka u restoranu na ostrvu Nantaket, u Masačusetsu.

Spejsi je osvojio dva Oskara, za najboljeg glumca u ostvarenju "Američka lepota" 1999. godine i za najbolju sporednu mušku ulogu u filmu "Dežurni krivci" iz 1995. godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija