• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

10.06.2019

16:51

JOŠ JEDAN HOLIVUDSKI PAR PRED RAZVODOM! Potražili pomoć stručnjaka ne bi li uspeli da spasu brak!

Showbiz

JOŠ JEDAN HOLIVUDSKI PAR PRED RAZVODOM! Potražili pomoć stručnjaka ne bi li uspeli da spasu brak!

Podeli vest

Mila Kunis i Ešton kUčer u vezi su od 2012 godina, a u braku od 2014. imaju ćerku i sina, a sada su naišli na krizu u braku te strani mediji pišu da su na korak od razvoda

Kako bi ipak uspeli da spasu brak Mila i Ešton su pokušali sa savetima stručnjaka.

Kako kaže izvor za strane medije, Mila i Ešton se svađaju više nego ikada i to najviše oko odgajanja dece, kao i života u Holivudu.

(FOTO) IZGUBILA ŽIVCE ZBOG KUPERA! Budite pristojni ili od*ebite!

- Više ne smatraju da je ispod časti potražiti pomoć stručnjaka jer im upravo to pomaže da ostanu zajedno - izjavio je izvor blizak paru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Ashton Kutcher (@aplusk) дана 12. Апр 2019. у 2:50 PDT

 

(FOTO) ARMANI ČASTI! Ćerka čuvenog Terminatora i holivudski glumac stali na 'ludi kamen'!

Podsetimo, pre nego što je uplovio u vezu sa Milom, Ešton je šest godina bio u braku sa 15 godina starijom koleginicom Demi Mur.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija