• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

12.06.2019

10:08

OVO JE PRESUDILO! Evo zbog čega su raskinuli Irina Šajk i Bredli Kuper

Showbiz

OVO JE PRESUDILO! Evo zbog čega su raskinuli Irina Šajk i Bredli Kuper

Podeli vest

Manekenka Irina Šajk i glumac Bredli Kuper više nisu zajedno. Podsetimo, ruska lepotica nedavno se odselila od holivudskog superstara u svoj apartman, a ovih dana uživa na Islandu gde snima modni editorijal

S druge strane, Bredli je počeo da izlazi, a kako navode novi mediji, on je spreman da upozna nove ljude. Iako se uveliko priča zašto je ova veza propala, časopis "People" navodi da ipak "krivac" za to Kuper.

Naime, kako navodi izvor ovog časopisa, Breldi se od Irine emotivno udaljio dok je snimao film "A Star Is Born" sa Lejdi Gagom.

IRINA ŠAJK SE ODSELILA OD BREDLIJA KUPERA! Pukla TIKVA, raskid je definitivan!

- Bredli i Irina su oduvek bili vrlo tajnoviti oko svoje veze pa je zapravo vrlo malo ljudi znalo što se zapravo događa - rekao je izvor blizak paru.

Irina i Bredli su pokušali da spasu svoju vezu, ali se njihov odnos promenio, budući da su se udaljili jedno od drugog.

Lejdi Gaga je u više navrata demantovala da je u vezi sa Kuperom, a nedavno kada su je provocirali fanovi zbog Bredlija na njenom nastupu, ona im je žestoko odbrusila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

.. @falconeriofficial ❄️

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on Jun 8, 2019 at 10:14am PDT

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija