• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

19.06.2019

14:31

GOCA TRŽAN IMALA UDES! Automobil vozio njen muž, pevačica POTPUNO POBESNELA!

Showbiz

GOCA TRŽAN IMALA UDES! Automobil vozio njen muž, pevačica POTPUNO POBESNELA!

Podeli vest

Pop pevačica Goca Tržan i njen suprug Radomir Novaković jutros su doživeli sudar, saznaje "Blic".

 

Prilikom sudara nije napravljena veća šteta i niko nije povređen.

- Raša je upravljao vozilom, a na mestu suvozača sedela je Goca. Raša se kretao ulicom u Rakovici u kojoj žive, a kako nije video znak "stop", udario je automobilom u drugi auto koji je vozila žena. Zbog sudara, na lice mesta odmah je izašla policijska patrola koja je napravila zapisnik. Budući da je Raša kriv za sudar, moraće da snosi troškove štete - navodi naš izvor sa lica mesta i dodaje:

- Goca je toliko pobesnela zbog Rašine nepažnje da je počela da viče na njega. Izbila je velika svađa, a pevačica se jedva smirila - navodi naš sagovornik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dijana

pre 4 godine

Niko nije ni ocekivao da funkcionisete,ali malo kulture....Upoznali smo te dobro Radanovicu.Najveca sisoi lazovcino svih vremema

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija