• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

26.06.2019

14:29

(VIDEO) GOLA U KADI! Vreli snimak Sindi Kraford!

Showbiz

(VIDEO) GOLA U KADI! Vreli snimak Sindi Kraford!

Podeli vest

Slavni Džordž Majkl 1990. svetu je predstavio legendarnu pesmu "Freedom", a črvrsto odlučan da se ne pojavi u spotu, po savetu slavnog nemačkog fotografa Pitera Lindberga, u videu za "Freedom" našlo se pet najboljih top modela sveta!

Tako su se u spotu pojavile i zablistale Naomi Kembel (49), Linda Evanđelista (54), Tatjana Patic (53), Kristi Turlington (50) i Sindi Kraford (53).

Lepa Sindi sada je, u utorak 25. juna, na dan kada bi pokojni Majkl napunio 56 godina, odlučila da se u znak sećanja na njega objavi snimak iz emisije u kojoj je u beloj seksi košulji napravila pometnju.

Naime, Sindi se 2017. pojavila u "Lip Sync Battle-u", u momentu kada je glumac Zahari Kvinto (42) izvodio čuvenu pesmu "Freedom".

Večno lepa Sindi zagrmela je na visokim potpeticama, sa bujnom, seksi kosom, a na sceni je doslovce izgledala kao da ima bar 20 godina manje i da je u najzavodljivijim godinama u kojima može biti.

- Sećanje na Džordža Majka na njegov rođendan, sa malom sinhroonizacijom "Slobode". Zakucao si, Zahari - poručila je Sindi koja je tada imala 50 godina.

Pored ovog snimka ona je na Instagram storiju objavila i snimke svojih drugarica top modela iz originalnog spota za "Freedom".

- U nekom momentu vaše karijere, situacija između tebe i kamera se menja. Sa određenim brojem godina potrebno ti je, ali u finalu, ti si njemu potreban više i to više liči na vezu. Tog trenutka kad se desi, odbija vas... i čini se kao da uzima nešto od vas. Voleo bih da nikada više ne stanem pred kamere - rekao je Džordž Majkl 1990. za "Los Angeles Times".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija