• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

04.07.2019

15:14

(VIDEO) IZAŠLA NA CRTU HOLIVUDSKOM ŠARMERU! Pevačica oduševila pratioce na društvenim mrežama!

Showbiz

(VIDEO) IZAŠLA NA CRTU HOLIVUDSKOM ŠARMERU! Pevačica oduševila pratioce na društvenim mrežama!

Podeli vest

Poznati glumac Džejson Statam (51) oduševio je svet kada je jednim zamahom noge uspeo da otvori čep na staklenoj flaši, ipak on nije jedini koji može da se pohvali tim umećem, istu stvar je uradilia i pevačica Eli Golding (32)

Poput holivudskog šarmera, pevačica je takođe svoj snimak objavila na Instagramu, gde je u vrlo kratkom roku uspela da dobije dosta pohvala na račun svoje agilnosti.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija