• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

12.07.2019

23:30

(FOTO) ONE ODUZIMAJU DAH I U ZRELIM GODINAMA! Pogledajte kako izgledaju naše poznate "matorke" na plaži!

Showbiz

(FOTO) ONE ODUZIMAJU DAH I U ZRELIM GODINAMA! Pogledajte kako izgledaju naše poznate "matorke" na plaži!

Podeli vest

Poznate dame su prave bombe u bikiniju, iako su već navršile šestu deceniju

Naše poznate dame i nakon 50. godine mame uzdahe god god se pojave! Lepa Brena (58), Lidija Vukićević (56), Suzana Mančić (62), Slađa Delibašić (50), Dragica Radosavljević Cakana (61), Neda Ukraden (68) i Verica Rakočević (71) skinule su se u kupaće kostime i pokazale da im na telu mogu pozavideti i dosta mlađe žene.

 

Vežbe i masaže


Redovno posećujem kozmetičara, radim vežbe, idem na masaže i pravilno se hranim
Suzana Mančić

 

Kad vreme stane

Najstarija u ovom našem klubu "50+" Verica Rakočević nema ni najmanji problem da se obnaži na plaži jer je svesna da dobro izgleda. Iako je uveliko zagazila u osmu deceniju, modna kreatorka često na društvenim mrežama kači svoje fotografije u bikiniju. Pozitivni komentari samo pljušte i mnogi se pitaju da li takvo telo ima zbog zdravog načina života ili možda zbog muža koji je od nje mlađi 35 godina.

Foto: Informer DN


I najveća balkanska zvezda Lepa Brena mami uzdahe jačeg pola kada se skine u kupaći. Poznato je da ona stalno trenira i vodi računa o ishrani, pa i ne čudi odakle joj u tim godinama tako vitko telo.


- Ženo, za tebe je vreme stalo! Svaka čast na izgledu - samo su neko od komentara ispod Breninih golišavih fotki na Instagramu.

Foto: Informer DN

(VIDEO) KARLEUŠA JEDVA HODA! Pevačica se borila da ostane na nogama posle nastupa!


I Slađana Delibašić i Lidija Vukićević spadaju u kategoriju ekstremno zgodnih žena, jer u pedesetim imaju telo i ten poput dvadesetogodišnjakinja. Poznata denserka se odmalena bavi plesom, zbog kojeg i ima izvajane trbušnjake, dok zvezda serije "Bolji život" lep izgled duguje plivanju i zdravom načinu života.

Foto: Informer DN

ACA LUKAS PROŠETAO NOVU DEVOJKU, a Sonja je imala samo JEDNU PORUKU ZA NJEGA!

Žene su kao vino

Neda Ukraden, Suzana Mančić i Cakana dokazuju onu izreku "da su žene kao vino...", kao i da im godine nisu nikakva prepreka da izgledaju poželjno.

Foto: Informer DN

Foto: Informer DN


- Od rane mladosti brinem se o sebi, pa tako i danas negujem svoju kožu, redovno posećujem kozmetičara, radim vežbe, idem na masaže i pravilno se hranim - izjavila je Suzana.

Foto: Informer DN


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 4 godine

Matorke je uvredljiv pojam za bilo koje vreme a ne 21 vek. Bas ste prosti.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Magazin

Džet set

Srbija