• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

25.07.2019

18:03

(FOTO/VIDEO) LEPOTA KOJA NE STARI! "Tamnoputa gazela" i dalje san svakog muškarca!

Showbiz

(FOTO/VIDEO) LEPOTA KOJA NE STARI! "Tamnoputa gazela" i dalje san svakog muškarca!

Podeli vest

Iman Abdulmajid, nekada supermodel, supruga pokojnog Dejvida Bouvija, muza Sen Lorana, sada uspešna poslovna žena, danas puni 64 godine.

"Tamnoputa gazela" je rođena 25. jula 1955. u Somaliji. Školovala se u Egiptu i govori čak pet jezika.

Foto: Reuters/Lucas Jackson

U svojoj karijeri napravila je brojne proboje - razbila je rasne predrasude i barijere za tamnopute modele i postavila sebe na tron kozmetičkog biznisa kada je napravila svoju kolekciju kozmetičkih proizvoda 1994. godine. Njena kozmetička kuća danas vredi oko 30 miliona dolara.

Foto: Reuters/Lucas Jackson

Bila je muza Iv Sen Lorana i udala se za rokenrol ikonu Dejvida Bouvija 1992. godine s kojim je bila u srećnom braku sve do njegove smrti 2016. godine kada je preminuo od raka. Ovo je za Iman bio treći brak, a zajedno imaju dve kćerke.

Sa svojih 64 godine, Iman i dalje ne prestaje da zrači mističnom aurom koja je ceo život prati, ali je uprkos svom gustom rasporedu, uvek spremna da izdvoji vreme i pomogne drugim ljudima da pronađu sebe i probiju se do vrha. Tako, često podstiče manekenke afričkog porekla da se probijaju u modnom svetu i zalaže se za njih.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija