• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

05.08.2019

17:17

(FOTO/VIDEO) SARADNICI KIM KARDAŠIJAN U PANICI: Samo da se ne upiški!

Showbiz

(FOTO/VIDEO) SARADNICI KIM KARDAŠIJAN U PANICI: Samo da se ne upiški!

Podeli vest

Na Jutjubu je isplivao snimak na kojem se vidi kako se Kim pripremala za prestižnu ceremoniju Met Gala, dok joj je pomagala gomila ljudi, koje je u jednom momentu uhvatila panika

Km Kardašijan (38) pojavila se ove godine u maju na prestižnoj ceremoniji Met Gali u Njujorku u upečatljivom stajlingu koji je izazvao reazličite reakcije i komentare.

Kim je za ovu priliku odabrala haljinu u boji kože koja je imala vešto prišivene delove kristala, pa je odavala utisak kao da se sa nje slivaju kapljice.

Foto: AP/Charles Sykes

Kim se u njujorškom muzeju Metropolitan pojavila kao da je upravo izašla iz okeana. Međutim, ono što je svima zapalo za oko je naučno-fantastični struk i istaknuti bokovi.

(FOTO) HOLIVUDSKA LEPOTICA OTKRILA SEKSI PIKANTERIJU: Bilo je to na džet skiju!

Međutim, na Jutjubu je isplivao snimak na kojem se vidi kako se Kim pripremala za pojavljivanje na Met Gali.

Foto: Reuters/Jordan Strauss

Na snimku se vidi da Kim nosi steznike za noge, a za struk se pobrinuo korset koji je dobro zategnut.

Saradnici koji su pomagali Kardašijanki da se spremi za ovu prestižnu ceremoniju imali su pune ruke posla, a kako se vidi na snimku o svaklom detalju na njoj su vodili računa kako bi sve izgledalo besprekorno.

Jedan od njenih saradnika koji joj je pomagao da se obuče se molio Bogu da se Kim ne upiški dok je pokušavala da se uvuče u preusku haljinu u kojoj je jedva disala.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija