• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

09.08.2019

19:00

(VIDEO) SAMA SEBE ODALA! Influenserka tukla psa, pa snimak greškom postavila na svoj kanal!

Showbiz

(VIDEO) SAMA SEBE ODALA! Influenserka tukla psa, pa snimak greškom postavila na svoj kanal!

Podeli vest

Policija trenutno radi na slučaju Bruk Hojts koja je greškom na svoj kanal okačila snimak na kome zlostavlja svog psa, dobermana po imenu Sfinga

Influenserka je imala u planu da snimi video sa svojim psom na kome se igraju i šale. Ipak, umesto montirane verzije, na njenom kanalu osvanula je verzija snimka gde se vidi kako psa udara, šutira i pljuje dok joj se on umiljava.

Snimak se vrlo brzo raširio internetom i izazvao gomilu reakcija.

- Već sam gledao tvoje ranije snimke sa psom i primetio sam da ne razumeš kako treba da izgleda odnos sa psom, ali sam se trudio da komentare zadržim za sebe jer si rekla da planiraš da krenete na obuku za pse. Međutim, sad sam video snimak i zgrožen sam. Vidim šta podrazumevaš pod obukom za pse - napisao joj je jedan od pratilaca koji je bio blaži.

Služba za zaštitu životinja je zahtevala da joj se pas oduzme, a slučaj je stigao i do policije.

Bruk je okačila zvanično saopštenje u kome, između ostalog, tvrdi da "nije zlostavljač", da je prosto imala "loš dan" i da je zapravo "razmazila svog psa pažnjom i igračkama".

- Dana kada je ovo snimano, imala sam loš dan u privatnom životu. Neću da izigravam žrtvu, ali bila sam nervozna kao retko kada. Inače sam zaista uglavnom vesela i razgradana, kao što vidite u mojim snimcima, ali vidi se da tog dana pokušavam da oraspoložim sebe. Naravno, to nije opravdanje za moje postupke prema psu, ali želim da razjasnim da nikako nisam zlostavljač i da svako ko me zna može da potvrdi koliko volim životinje - kaže ona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija