• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

19.08.2019

18:27

(FOTO) OVA GUZA VREDI 27 MILIONA DOLARA! Provokativna slika sa jahte uzbudila pevačicine fanove!

Showbiz

(FOTO) OVA GUZA VREDI 27 MILIONA DOLARA! Provokativna slika sa jahte uzbudila pevačicine fanove!

Podeli vest

Dženifer Lopez u pedesetoj godini važi za jednu od najzgodnijih pevačica i u čemu god da se pojavi mami uzdahe. Na sreću čitave planete, leto još uvek traje, pa se bombastična Džej Lo skinula u kupaći i raspametila po ko zna koji put

Guza seks-bombe vredi 27 miliona dolara i godinama vlada opsesija za njom, te malo kome ikada može dosaditi.

Lepa Džej Lo ovaj put je istakla upravo svoju guzu u pozi koja takođe akcentuje i njene vitke i zategnute noge, a za 17 sati slika latino dive je "pokupila" blizu 2 miliona lajkova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I ♥️summertime #julybaby #leoseason ? by: @lacarba

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Aug 18, 2019 at 8:24am PDT

Očigledno je da je Dženifer na nekoj jahti i uživa u pogledu, a komentar koji je ostavila kaže: "Volim leto" uz napomenu da je slika uspomena iz jula ove godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija