• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

02.09.2019

21:25

SEVERINA TRAŽILA SRPSKU KOBASICU! Pop zvezda zatvorila muzički program 30. Roštiljade

Showbiz

SEVERINA TRAŽILA SRPSKU KOBASICU! Pop zvezda zatvorila muzički program 30. Roštiljade

Podeli vest

Severina Kojić je pred koncert na 30. 'Roštiljadi' zahtevala da joj organizatori nabave domaću kobasicu

Hrvatska pevačica nastupila je u subotu u Leskovcu pred 100.000 ljudi i zatvorila muzički deo programa ove manifestacije.
Kako saznajemo, Seve nije imala posebne zahteve, sem toga da uživa u srpskim gurmanlucima.

Voli roštilj
Tražila sam da mi u garderobu donesu roštilj i sve ono što je poznato iz ovih krajeva
Severina Kojić

- Nije glumila zvezdu i na rajder listi su joj se našli voda, sokovi, voće, ventilator na bini i leskovački roštilj, konkretno, kobasice, pljeskavice i ćevapi - priča za Informer izvor blizak organizatoru.

Snajka folkera Dragana Kojića Kebe nije krila koliko je oduševljena srpskom kuhinjom.
- Drago mi je što sam jedan od izvođača ove manifestacije, jer je 'Roštiljada' srpska tradicionalna manifestacija. Zbog toga mi je velika čast što sam ovde i zahvaljujem od srca organizatorima što su me stavili na spisak izvođača. Nikada pre nisam bila u Leskovcu i tražila sam da mi u garderobu donesu roštilj i sve ono što je poznato iz ovih krajeva. Čula sam da kada se ovde dođe, uvek se dobro jede - rekla je Seve pre nego što je publici u Leskovcu priredila noć za pamćenje.
Pre nastupa Severina se provozala javnim gradskim prevozom sa mužem Igorom Kojićem i fotku postavila na Instagram.

(FOTO/VIDEO) ODLEPILI ZA SEVERINOM! Ceo vladajući vrh Severne Makedonije na spektakularnim koncertu u Strumici

Očarala i gradonačelnika

Foto: Informer DN

 

Severinu je ugostio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović. Na prijemu kod njega bili su i direktor Turističke organizacije Leskovac Nebojša Kocić, kao i najuspešniji srpski estradni menadžer Bane Obradović.
Organizatori 'Roštijade', koja je sinoć zvanično završena, prezadovoljni su jer su čak uspeli da nadmaše prošlogodišnji rekord u poseti.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 4 godine

Znaci ta hrvatska "cajka " se dere na nasim manifestacijama .Bljak

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija