• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Index.hr

13.09.2019

12:38

(VIDEO/FOTO) KAJLI DŽENER REŠILA DA RAZDELI MILION DOLARA! NAJMLAĐA MILIJARDERKA NA SVETU odlučna u nameri da pomogne ŽENAMA U NEVOLJI

Showbiz

(VIDEO/FOTO) KAJLI DŽENER REŠILA DA RAZDELI MILION DOLARA! NAJMLAĐA MILIJARDERKA NA SVETU odlučna u nameri da pomogne ŽENAMA U NEVOLJI

Podeli vest

Kajli Džener je počela da deli svoje basnoslovno bogatstvo sa ljudima u nevolji

Najmlađa milijarderka na svetu odlučila je da podeli milion dolara ženama u nevolji, a prva na redu bila je njena velika obožavateljka Ešli Almont, koja je nedavno odustala od fakulteta kako bi pomogla majci koja radi kao učiteljica u siromašnoj školi koja prima decu beskućnika.

Foto: Printscreen You Tube

 

Kajli je odlučila da iznenadi obožavateljku i otišla lično po nju u hotel, našminkala je, fotkala se sa njom i na kraju druženja njoj i njenoj mami dala po 100 hiljada dolara.

POTPUNO NAGA KAJLI DŽENER! Jedna od najpopularnijih rijaliti zvezda pozirala za Playboy (18+)

Žene su plakale od radosti i nisu mogle da veruju šta ih je snašlo, a Kajli je obožavateljku zamolila da s tim novcem pomogne majci i završi fakultet. To očito nije bilo dovoljno, pa je odlučila da donira 50 hiljada dolara školi u kojoj radi Ešlina mama.

Na kraju druženja Ešli i njena mama upoznale su i Kris Džener.

 

 

Kajli Džener će ovih dana podeliti milion dolara donacija različitim ženama.

 

 

POGLEDAJTE VIDEO:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija