• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

18.09.2019

19:00

(VIDEO) PREMINUO FIZIOTERAPEUT koji je prijavio KEVINA SPEJSIJA zbog SEKSUALNOG ZLOSTAVLJANJA!

Showbiz

(VIDEO) PREMINUO FIZIOTERAPEUT koji je prijavio KEVINA SPEJSIJA zbog SEKSUALNOG ZLOSTAVLJANJA!

Podeli vest

Fizioterapeut koji je tužio Kevina Spejsija zbog seksualnog napada, umro je prema sudskim dokumentima

Kevinovi advokati rekli su da su 11. septembra obavešteni da je fizioterapeut preminuo.

Foto: printscreen

 

Fizioterapeut koji je podneo tužbu kao anonimni Džon Doe, u svojoj tužbi tvrdio je da ga je pre dve godine tokom masaže u Malibu glumac Kevin Spejsi (60) seksualno napastvovao.


Tačan razlog njegove smrti još uvek nije poznat.

Fizioterapeut je u svojoj prijavi naveo da ga je Spejsi dva puta uhvatio za ruku i njom dodirivao njegove intimne delove tela, pa ga je takođe uhvatio za rame i pokušao da ga poljubi zbog čega je on odustao od seanse i pobegao.

(VIDEO) ISKORISTILI SU ME, HRANILI SU SE SUMNJIVIM STVARIMA! Kevin Spejsi u javnosti posle dve godine

Suđenje u ovom slučaju moglo bi da se nastavi i posle njegove smrti, a o ovome je prvi izveštavao jedan holivudski reporter.

Podsetimo, Kevina je optužilo više destina muškaraca za seksualno zlostavljanje, a u julu su odbačene optužbe za seksualno zlastavljenje u Masačusetsu u kojima je učesestvova i 18-godišnji mladić. Taj navodni napad desio se pre tri godine, a holivudskog superstara optužili su da je tada napio maloletnika u jednom baru, te da ga je kasnije dodirivao. Slučaj je odbačen kada je mladić odbio da svedoči.

GOLU ME JE VUKAO PO SOBI I SILOVAO! Poznati glumac optužen za seksualno zlostavljanje! U sve su uključeni I SAJENTOLOZI


Naime, 18-godišnjak je trebalo da objasni gde se nalazi mobilni telefon preko koje je slao poruku i kratke snimke svojoj devojci tokom navodnog napada. Pošto je u pitanju bio ključni dokaz, sudija je tražio da se telefon preda sudi zarad detaljnijeg ispitivanje, ali je tužilac rekao da ne zna gde se mobilni nalazi.

Na kraju, odlučeno je da Spejsi bude oslobođen, tako da je glumac izbegao potencijalnu kaznu zatvora od 5 godina.

Podsetimo, Oskarovca je prvo za seksualno zlostavljanje optužio glumac Entoni Rep, za napad koji koji se desio 1986. kada je imao 14 godina.

 

 

POGLEDAJTE VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija