• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

19.09.2019

10:53

BRED PIT SE MUVAO U CRKVI SA KLOI KARDAŠIJAN! Starleta poručila: Vodiću ljubav sa njim na otvorenom!

Showbiz

BRED PIT SE MUVAO U CRKVI SA KLOI KARDAŠIJAN! Starleta poručila: Vodiću ljubav sa njim na otvorenom!

Podeli vest

U porodici Kardašijan, čiji svaki korak prati javnost širom sveta, nedavno su se pojavile informacije koje su uzburkale javnost

Naime, najmlađa sestra Kardašijan, Kloi Kardašijan otvoreno je priznala u jednoj emisiji da gaji simpatije prema glumcu Bredu Pitu, a sada je, kako prenosi "Mirror", Bred postao član crkve koju je osnovao muž Kim Kardašijan, Kanje Vest. Kanje, kako se navodi, sprovodi plan da spoji Kloi i glumca.

Foto: Tanjug/AP

Kako prenosi pomenuti list, Bred se družio ovog vikenda sa čitavom porodicom Kardašijan u Votsu u Kaliforniji, gde se nalazi Kanjeova crkva, bio je vidno raspoložen i ćaskao je sa čitavom familijom.

 

 

Kloi je inače u emisiji priznala da bi želela da bude intimna sa Bredom.

- Dovedite mi Bred Pita i vodiću ljubav s njim na otvorenom - rekla je otvoreno i dodala da joj je glumac zgodan.

Kasnije je u jednoj radio emisiji takođe dodala da Bred izgleda bolje otkad nije sa Anđelinom.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija