• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net

21.09.2019

15:34

(VIDEO) OVULIRALA JE I POSLALA AVION PO MENE DA JOJ NAPRAVIM DETE! Denis Rodman: Madona mi je nudila 20 MILIONA DOLARA ZA BEBU!

Showbiz

(VIDEO) OVULIRALA JE I POSLALA AVION PO MENE DA JOJ NAPRAVIM DETE! Denis Rodman: Madona mi je nudila 20 MILIONA DOLARA ZA BEBU!

Podeli vest

Penzionisani košarkaš Denis Rodman i pop-kraljica Madona devedesetih godina su bili u kratkoj ljubavnoj vezi, koja je potrajala svega dva meseca, a on je ovih dana odlučio da podeli neke detalje iz tih vremena, i to prilično šokantne

Naime, danas 58-godišnji Denis tvrdi da mu je tri godine starija Madona ponudila vrtoglavih 20 miliona dolara ako s njom začne dete, o čemu je pisao i u svojoj autobiografiji "I Should Be Dead By Now".

 

 

- Ovako je bilo, jednom sam bio u Las Vegasu i zabavljao se, kada sam primio jeziv poziv. Bila je to Madona koja me sva u panici nazvala da mi kaže kako ovulira i da se smesta pojavim u Njujorku. Ostavio sam sve žetone na stolu, leteo pet sati do Njujorka i obavio šta je tražila. Nakon toga sam odleteo nazag u Las Vegas i nastavio gde sam stao s igrom- napisao je Denis u knjizi.

Toga se ovih dana prisetio u radijskoj emisiji "The Breakfast Club" kada su ga pitali je li to zaista bilo tako ili je možda priča preuveličana.

- Pokušavao sam, da, ovde u Central Parku, gde je ovde veliki stan na tri sprata. Kockao sam se jednu noć u Las Vegasu kada me nazvala iz Njujorka i rekla da ovulira. Zaustavio sam igru i otišao k njoj- potvrdio je svoju priču još jednom.

Voditelji nisu mogli da dođu k sebi od čuđenja, a Denis im je rekao kako bi na to i oni sami pristali kada bi im neko ponudio veliki novac.

- Poslala je avion po mene, došao sam kod nje, obavio što je trebalo i vratio se kockanju u Las Vegas. To vam je istinita priča- izjavio je penzionisani košarkaš.

Denis je izjavio i kako nije zažalio što Madona ipak nije ostala trudna s njim.

Madona danas ima šestoro dece, 22-godišnju ćerku Lurdes Leon koju je dobila s ličnim trenerom i glumcem Karlosom Leonom, 19-godišnjeg sina Roka kojeg je rodila bivšem suprugu Gaju Ričiju, a usvojila je 13-godišnjeg Davida, 13-godišnju Mersi te 7-godišnje blizance Ester i Stelu.

(FOTO/VIDEO) ONA NE PRIHVATA STAROST! Kraljica popa pokazala da je još u TOP FORMI!

Denis ima troje dece, s bivšom suprugom Ani Bejks. sa njom je dobio danas 31-godišnju ćerku Aleksis i 19-godišnjeg sina Denisa Juniora, a s drugom bivšom suprugom Mišel Mojer ima 18-godišnju ćerku Triniti.

Pogledajte i bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija