• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/Informer.rs

23.09.2019

13:39

(FOTO) PRAVA LJUBAV OPSTAJE UPRKOS PROBLEMIMA! Prebrodili najteže životne trenutke!

Showbiz

(FOTO) PRAVA LJUBAV OPSTAJE UPRKOS PROBLEMIMA! Prebrodili najteže životne trenutke!

Podeli vest

Iako važe za jedan od retkih holivudskih parova koji je u braku dugo, skoro dve decenije, ipak nije sve bilo sjajno u njihovom bračnom životu

Glumica Ketrin Zita Džons (49) i glumac Majkl Daglas (74) ove godine proslavili su 19 godina braka.

Poznati glumački par upoznao je njihov kolega Deni Devito 1998. godine, da bi se godinu dana kasnije verili, a 2000. godine i venčali.

Razlika od 25 godina nije im smetala da se prepuste jedno drugom i uživaju u ljubavi, ali lepe bračne momente poremetili su neki životni događaji koji su oboje zadesili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

From 1998 until forever ♥️ @michaelkirkdouglas

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on Jun 14, 2019 at 9:43am PDT



Majklu je pre nekoliko godina dijagnosikovan rak jezika, pa je Ketrin bila sve vreme uz njega u tom teškom periodu. Nakon što se Majkl oporavio, Ketrin je ustanovljen bipolarni poremećaj, pa je onda Majkl morao da brine o njoj.

Iako su u teškim trenucima u zajedničkom životu bili tu jedno za drugo, fanove je šokirala vest o njihovom razvodu. Odlučili su da svako krene svojim putem, ali je Majkl rešio da popravi stvari među njima pa su posle nekoliko meseci od objave da se razvode, saopštili da su ponovo zajedno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer lovin’?photo by#davidgregorydmg

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on Aug 2, 2019 at 7:21am PDT



Na pitanje koji je njihov savet za uspešan brak, Majkl je odgovorio: "Živeti dan po dan".

-Za pravu ljubav morate da se potrudite. Ljubav je izvanredan osećaj koji dolazi iz dubine duše. Ne smete da uzimate ljubav zdravo za gotovo- izjavio je Majkl.

Ljubav Majkla i Ketrin potvrda je da emocije pobeđuju sve izazove i probleme.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija