• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

25.09.2019

12:18

(FOTO) ON IMA 50, A ONA 23! Oženio se najpoznatiji di-džej na svetu!

Showbiz

(FOTO) ON IMA 50, A ONA 23! Oženio se najpoznatiji di-džej na svetu!

Podeli vest

Di-džej Tijesto (50) oženio se manekenkom Anikom Bekers (23). Par je svadbenu ceremoniju organizovao usred pustinje što je mnoge iznenadilo. Tiesto je na Instagramu objavio fotografije sa svadbe koja se za vikend održala u pustinji, u saveznoj američkoj državi Juta

"Ljubav mog života, 21.09.2019.", napisao je on u opisu fotografije. Par je napravio ceremoniju za 80 ljudi u luksuznom odmaralištu sa pet zvezdica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love of my life 21-09-2019 ?❤️

Објава коју дели Tiësto (@tiesto) дана 23. Сеп 2019. у 11:03 PDT


 

-Grad koji oboje volimo je Vegas pa smo počeli s traženjem lokacije tamo, ali smo odlučili da želimo da budemo negde dalje- izjavio je poznati par u jednom intervjuu.

Manekenka i Tijesto su se upoznali u jednom restoranu u Njujorku 2015. godine, a verili su se prošlog novembra.

-Počeli smo da se družimo sledeća dva meseca i kad je počela Koačela, dan pre toga smo dolučili da budemo zajedno- rekla je o manekenka na početku njihve veze.

Inače, di-džej Tijesto je treći najbogatiji di-džej na Forbsovoj listi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija