• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superžena/informer.rs

09.10.2019

15:31

NATALI IMBRULJA (44) POSTALA MAMA! Pevačica rodila sina (FOTO)

Showbiz

NATALI IMBRULJA (44) POSTALA MAMA! Pevačica rodila sina (FOTO)

Podeli vest

Poznata australijska pevačica Natali Imbrulja porodila se prvi put u 44. godini i na svet donela sina Maksa Valentina

Pevačica je radosnu vest podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Ona je objavila fotografiju na kojoj drži ruku tek rođenog sina, a ispod fotografije je napisala:

 - Dobro došao na svet, Maks Valentine Imbrulja. Srce mi puca -  napisala je pevačica.

Ubrzo nakon objavljivanja fotografije usledile su mnogobrojne čestitke kolega, ali i njenih obožavalaca.

Među prvima koja joj je čestitala rođenje sina je i pevačica Sofi Elis Bekstor.

 - Zdravo, Maks. Dobro došao. Drago mi je da si zdrav i da ste dobro. Čestitam, mama - napisala je Sofi i poslala poljupce mami i bebi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome to the world.. Max Valentine Imbruglia ? My heart is bursting ??? #myboy

A post shared by natalie_imbruglia (@natalie_imbruglia) on Oct 8, 2019 at 3:18pm PDT



Podsetimo, Natali Imbrulja je vest o trudnoći objavila u julu ove godine, kada je i saopštila da se podvrgla veštačkoj oplodnji, i to uz pomoć donora sperme, kako bi dobila dete.

 - Osećam se blagosloveno jer je ovo moguće uz pomoć medicinski potpomognute oplodnje i donora sperme -  izjavila je tada Natali, ali identitet oca deteta nije otkrila.



Podsetimo, Natali je pet godina bila u braku sa bivšim frontmenom benda "Silver chair" Danijelom Džonsom, ali su se razveli 2008. godine. Pre dve godine otkrila je da je u vezi sa Metom Fildom, ali par nije snimljen zajedno od prošle godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija