• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

10.10.2019

16:47

PLUS SAJZ MANEKENKA POTPUNO GOLA! Izazvala haos na Instagramu! (VIDEO)

Showbiz

PLUS SAJZ MANEKENKA POTPUNO GOLA! Izazvala haos na Instagramu! (VIDEO)

Podeli vest

Manekenka je ohrabrila žene širom sveta da prihvate svoje telo u trudnoći

Kada je objavila da je u drugom stanju, najpoznatija plus sajz manekenka Ešli Grejem je odmah objavila nagu fotku ne bi li ohrabrila žene širom sveta da prihvate svoje telo u trudnoći i da se ne stide strija i celulita.


 

Za Grejem, koja je devet godina u braku sa Džastinom Ervinom, ovo je prvo dete, a kako je otkrila na društvenim mrežama i ona i suprug se osećaju "zahvalno, uzbuđeno i blagosloveno" zbog trudnoće i dolaska prinove.

Lepotica koju su godinama odbijale agencije za modele zbog bujnih oblina, jedna je od predvodnica "body positivity" pokreta koji se zalaže za prihvatanje "svih oblika i veličina tela" i nesavršenosti koje većina žena doživljava kao sramotu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija