• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.10.2019

11:08

ZBOG LEPE ŠEHEREZADE JE OSTAVIO TRUDNU ŽENU! Smuvali su se na snimanju serije, a SRBIJA IH JE OBOŽAVALA! Lepa glumica je danas NEPREPOZNATLJIVA! (FOTO)

Showbiz

ZBOG LEPE ŠEHEREZADE JE OSTAVIO TRUDNU ŽENU! Smuvali su se na snimanju serije, a SRBIJA IH JE OBOŽAVALA! Lepa glumica je danas NEPREPOZNATLJIVA! (FOTO)

Podeli vest

Pre trinaest godina, lepa Berguzar Korel i njen kolega Halit Ergeč započeli su svoju ljubavnu priču na setu serije 1001 noć, u kojoj su igrali zaljubljeni par

Više od decenije kasnije, oni su jedan od najskladnijih slavnih parova i ponosni su roditelji dečaka po imenu Ali, a nedavno su se pojavile glasine da je Korelova ponovo u drugom stanju.

 

 

Ona i Halit najpre su ignorisali tračeve i pitanja novinara, ali pošto više nisu mogli da izbegavaju javnost, glumci su priznali da će ponovo postati roditelji.

 


— Ne mogu da vam opišem kakvu nam je sreću donela ova vest, trudnoća je blagoslov, a ja se upravo tako osećam — istakla je Berguzar.

To, međutim, nije jedino što se promenilo u životu lepe glumice. Ona je, naime, odlučila da drastično promeni imidž!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Bizim Mehmedimiz.."

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on Feb 15, 2018 at 5:51am PST

 

Podsetimo, Korel i Harit su uplovili u vezu pre 13 godina na setu serije '1001 noć'. Njihova hemija bila je očigledna, a zaljubljenost ih je navela da ostave svoje tadašnje partnere. Halit je  bio u braku s glumicom Gizem Sojsaldi koja je u tom trenutku bila trudna, ali je odlučila da prekine trudnoću. Berguzar je ostavila dugogodišnjeg dečka. Venčali su se 2009. godine i imaju devetogodišnjeg sina Alija.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija