• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Index.hr

14.10.2019

11:53

KIM KARDAŠIAN IZNELA STAV O GRETI TUNBERG I MEGAN! Starleta IZNENADILA mnoge!

Showbiz

KIM KARDAŠIAN IZNELA STAV O GRETI TUNBERG I MEGAN! Starleta IZNENADILA mnoge!

Podeli vest

Kim Kardašian definitivno ima uticaja na mladu generaciju, a u posljednjih nekoliko godina starleta sve glasnije iznosi svoje stavove U poslednjem intervjuu Kim je iznela mišljenje o trenutno najpopularnijim javnim osobama na svetu - Greti Tunberg, Megan Markl i princu Hariju

Kim je svojim odgovorima mnoge iznenadila i izazvala snažne reakcije na društvenim mrežama.

Foto: Instagram

 

- Mislim da Megan i Hari mogu mnogo toga da ponude svetu. Svako ima svoje odluke, a njih dvoje nisu savršeni. Ni ja nisam, niko nije. Mislim da je sjajno što žele da usmere pažnju na stvari koje su bitne. Oni to rade sa strašću - kaže Kim.

O Greti Tunberg ima najljepše mišljenje. 

(VIDEO/FOTO) VELIČINA ZADNJICE KIM KARDAŠIAN ŠOKIRALA LJUDE NA CRVENOM TEPIHU! Čini se da se PROGRESIVNO ŠIRI!


- Ona je neverovatna mlada djevojka. Bilo je neverovatno hrabro onako se suprotstaviti odraslima, što je ponekad zastrašujuće. Ona je otvorena i iskrena. Baš takva iskrenost nam treba - rekla je Kim.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija