• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

14.10.2019

16:01

SUROVO VREĐALI RIJANU ZBOG VIŠKA KILOGRAMA! Osmehom oduvala HEJTERE! (VIDEO/FOTO)

Showbiz

SUROVO VREĐALI RIJANU ZBOG VIŠKA KILOGRAMA! Osmehom oduvala HEJTERE! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Pored onih koji su iskritikovali pevačicu, bilo je onih kojima se dopada kako Rijani stoji višak kilograma

Slavna Rijana (31) se  - činjenica je - u poslednje vreme prilično ugojila, a kada se u smeloj odevnoj kombinaciji, ali sa viškom kolograma pojavila na promociji svoje autobiografije "Rihanaa", iznenadila je prisutne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? she’s so gorgeous ? #rihanna #badgalriri

Објава коју дели Rihanna (@riri_thequeen) дана 13. Окт 2019. у 11:37 PDT


Pevačica je stigla u tigrastoj haljini koja je naglasila višak kilograma. Pevačicu nisu štedeli komentarišući da im je žao što se "izdeformisala", te da je sada "odvratna".  Složićemo se da su takvi komentari više nego surovi i nisu realni, jer Rijana i dalje izgleda moćno, negovano i prelepo.

Ono što je najvažnije jeste to što Rijanu nisu doticali znatiželjni pogledi i kritike, pa je samouvreno prošetala i pozirala fotoreporterima u tigrastoj haljini sa dubokim dekolteom i dubokim čizmama. Time je Rijana dokazala kako osmehom može da se "počisti" sva negativa i neosnovane kritike.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? #rihanna #badgalriri

Објава коју дели Rihanna (@riri_thequeen) дана 12. Окт 2019. у 8:29 PDT


Rihannina autobiografija ima 504 stranice na kojima se nalazi vše od hiljadu fotografija koja prate pevačicin život, a neke od njih nikada nisu viđene u javnosti.

ZABRANJENA PROIZVODNJA I PRODAJA KRZNA U KALIFORNIJI! Kazna za kršenje zakona 500 dolara! (VIDEO)

- Knjiga sadrži opis mog detinjstva na Barbadosu, svetske turneje, najvažnije trenutke u modi, ali i privatno vreme sa porodicom i prijateljima. Sadrži intimne fotografije iz mog života kao pevačice, performera, dizajnerke i zabavljačice - rekla je pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? #rihanna #badgalriri

Објава коју дели Rihanna (@riri_thequeen) дана 12. Окт 2019. у 5:57 PDT


Podsećamo, Rijana je dve godine u vezi sa arapskim milijarderom Hasanom Džamilom. Dok pevačicini bliski priji nagađaju da bi svadbva mogla biti sledeće godne, Rijana je u intervjuu govorila i o majčinstvu.

POGLEDAJTE VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija