• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Index.hr

18.10.2019

19:36 >> 19:40

DŽENIFER ANISTON JE IMALA LAŽNI PROFIL NA INSTAGRAMU, koji je služio da ŠPIJUNIRA LJUDE!

Showbiz

DŽENIFER ANISTON JE IMALA LAŽNI PROFIL NA INSTAGRAMU, koji je služio da ŠPIJUNIRA LJUDE!

Podeli vest

Dženifer Aniston je pre nekoliko dana napravila nalog na Instagramu i oborila rekord koji su do sada držali princ Hari i Megan Markl

Aniston je najbrže u istoriji dobila milion pratilaca, a njenu prvu objavu lajkovalo je čak 13 miliona ljudi. Ipak, Dženifer i nije tako nova na Instagramu kako se mislilo. Plavokosa glumica priznala je Džimiju Kimelu da je pre svog pravog imala i lažni profil za špijunažu ljudi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I swear I didn’t mean to break it... Thank you guys for the kind, glitchy welcome ❤️

Објава коју дели Jennifer Aniston (@jenniferaniston) дана 16. Окт 2019. у 2:39 PDT

 

- Ja sam se nevoljno pridružila ovoj mreži, ali sam morala da uronim u svet društvenih medija - kaže Aniston, koju na Instagramu već prati 13,6 miliona ljudi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM ??

Објава коју дели Jennifer Aniston (@jenniferaniston) дана 15. Окт 2019. у 6:03 PDT

 


SLOBA I ANABELA BI MOGLI POSTATI PRVE KOMŠIJE?! Pevač kupuje PENTHAUS u zgradi Lunine mame! PRAVI OBRT IZ ŠPANSKE SERIJE!

Nakon prve objave, na kojoj pozira sa ekipom iz serije "Prijatelji", Dženifer je objavila snimak na kom se izvinjava što je srušila Instagram, ali i fotku sebe dok je bila devojčica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#TBT In style, then and now...

Објава коју дели Jennifer Aniston (@jenniferaniston) дана 17. Окт 2019. у 11:48 PDT

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija