• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.10.2019

12:13

POKOPALA GA! Slavni glumac (65) verio je ČETIRI DECENIJE MLAĐU, a KOMENTAR NJEGOVE BIVŠE USIJAO JE INTERNET

Showbiz

POKOPALA GA! Slavni glumac (65) verio je ČETIRI DECENIJE MLAĐU, a KOMENTAR NJEGOVE BIVŠE USIJAO JE INTERNET

Podeli vest

Američki glumac Denis Kvejd (65) verio se sa svojom devojkom Laurom Savoie, 26-godišnjom doktorandicu na Sveučilištu Teksas u Sjedinjenim Američkim Državama, piše USA Today.

Glumac je na putovanje sa svojom partnerkom poneo prsten, a rekao je da hteo da to bude privatan trenutak između njih dvoje. Prosidba je bila plan koji je po svojoj prilici trajao "oko mesec i pol".

Mediji pišu da je prosidba iznenadila Savoie i da je par zajedno već mesecima.

- Ona je snimala selfi nas dvoje, a ja sam izvadio prsten i pitao da bi htela da se uda za mene, na što je ona pala na pod - rekao je glumac.

Kvejdova kolegica iz filma "Zamka za roditelje" našalila se na račun sličnosti radnje filma i stvarnog života. Naime, Kvejdov se lik u filmu takođe veri sa plavušom od 26 godina.

Glumica Lea Tompson, Kvejdova bivša verenica takođe se na Tvitteru našalila na njegov račun.

-Savoie je imala  -10 godina kada sam ja bila verena za njega. On je imao 30, a ja 23 godine, bar mislim - napisala je ona.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija