• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.11.2019

16:10

ISPLIVALA TAJNA SLAVNE PEVAČICE Tri decenije VOLELA JE SAMO JEDNU ŽENU, a morala je da je ostavi! Njen postupak na venčanju SVE JE OSTAVIO U ČUDU

Showbiz

ISPLIVALA TAJNA SLAVNE PEVAČICE Tri decenije VOLELA JE SAMO JEDNU ŽENU, a morala je da je ostavi! Njen postupak na venčanju SVE JE OSTAVIO U ČUDU

Podeli vest

Pevačica Vitni Hjuston koja je umrla pre sedam godina bila u u vezi sa prijateljicom i saradnicom Robin Kraford.

- Sve je počelo prvog leta kad smo se upoznale. Tada je pao prvi poljubac. Ništa nije bilo planirano, samo se dogodilo - kazala je Robin koja je prvi put govorila pred kamerama. Pravu prirodu odnosa sa pevačicom dugo je krila, a sve to je počelo u 80-ima kada su još bile tinejdžerke.

Rekla je kako su prvu noć zajedno provele nedugo nakon prvog poljupca, a sve to je objasnila u svojoj knjizi 'A Song For You:  My Life with Withney Houston'.

 

 

ZLOSTAVLJANA SAM, ALI TO NIJE BIO MUŠKARAC! Mračna tajna pokojne pevačice!

O MRTVIMA SVE "NAJLEPŠE": Optužio Vitni Hjuston da ga je NAVUKLA NA DROGU!


Robin i Vitni bile su prijateljice čak tri decenije. Upoznale su se u letnnjem kampu, a pevačica je bila dve godine mlađa od nje. Rekla je kako je veza između njih dve u početku bila samo fizička, a pošto nije znala koliko će sve to trajati pokušala je uživati u svakom trenutku. 

Vitni je fizičku vezu raskinula čim je potpisala svoj prvi veliki ugovor. Robin tvrdi da ju je upozorila da ako neko sazna za njih imaće problema u karijeri, što je bila istina 80-ih. Pevačica se udala za Bobija Brauna 1992., a jedna od deveruša bila je upravo Robin, prenosi Večernji list.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija