• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

09.11.2019

10:18

(FOTO) OVO JE TITOVA PRAUNUKA! Ne zanima je politika, evo čime se bavi, a šta je NASLEDILA OD PRADEDE!

Showbiz

(FOTO) OVO JE TITOVA PRAUNUKA! Ne zanima je politika, evo čime se bavi, a šta je NASLEDILA OD PRADEDE!

Podeli vest

Porodica nekada najmoćnijeg čoveka i doživotnog predsednika, Josipa Broza Tita uglavnom živi povučenim životom

Upravo zbog te činjenice, njegova praunuka, svojim angažmanom na Instagramu, ali i u svetu umetnosti, postala je pravi hit širom regiona.

Sara Zidarić (25) ćerka je Titove unuke Saše Broz i poznatog hrvatskog glumca Ranka Zidarića. Iako se pojavljivala u seriji "Naša mala klinika" sa ocem Rankom, Sara je javnosti postala aktuelna prošle godine kada je njena majka, rediteljka Saša Broz, objavila njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu.

TRI DECENIJE ŽIVELA BEZ DOKUMENATA Jovanka je bila SIMBOL JEDNE ERE, TITO je lično NAREDIO DA JE STAVE U KUĆNI PRITVOR, a sa njom u grob je OTIŠLA VELIKA TAJNA

Poput svojih roditelja, i Sara (25) se okrenula umetnost, te iako se okušala i na malim ekranima, ipak je rešila da upiše slikarstvo na Akademiji likovnih umetnosti u Zagrebu i do sada je imala dve samostalne izložbe.

Sara je talentovana slikarka, o čemu svedoče pohvale za postavku na samostalnoj izložbi "Groteske" koja je otvorena ranije ove godine.

Pored razvoda roditelja koji je nastupio posle šest godina braka, njeno odrastanje su obeležila brojna putovanja po Evropi i svetu, pošto je njen deda, Mišo Broz, služio kao diplomata u Egiptu, Indoneziji, Singapuru, Rusiji, Filipinima.

TITO OŠAMARIO JOVANKU ZBOG 60 GODINA MLAĐE MASERKE! Skandal o kome je bilo ZABRANJENO da se priča!

Takođe, navela je da ne voli trendove, te i da inspiraciju i motivaciju pronalazi u eklektičnim stvarima koje je provociraju i razvijaju joj maštu. Kako je rekla, trudi se da često slika, uvek kada joj to vreme dozvoli, pošto se trenutno nalazi na stručnom usavršavanju u Zagrebačkom pozorištu Titova praunuka se ne oslanja na svoje slavno prezime te za platna, boje, putovanja, pa i sam život, uspeva sama da zaradi zalaganjem i radom.

Činjenica da su joj roditelji poznati hrvatski umetnici, deda bivši diplomata, a pradeda lično Tito, Sari nije toliko bitna, pošto, kako je rekla, ona svoju porodicu ne vidi kroz prezime, nego kao mamu i tatu, odnosno dedu i pradedu. Kako je navela, roditelji su joj velika podrška i veoma im je zahvalna na svemu.

(VIDEO) OVDE JE DRAŽA SPASIO ŽIVOT TITU! Kafana na Ravnoj Gori u kojoj su Mihailović i Broz sedeli oči u oči!

Jednom prilikom je izjavila da je "od oca nasledila emotivnost, a od majke snagu, koju svi u porodici Broz imaju".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija