• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

10.11.2019

19:52

(VIDEO) NADAM SE DA NEĆU UMRETI! Muzičara ujela zmija na snimaju spota!

Showbiz

(VIDEO) NADAM SE DA NEĆU UMRETI! Muzičara ujela zmija na snimaju spota!

Podeli vest

Američki reper Lil Pamp doživeo je neobičnu nezgodu na snimanju novog spota kada ga je u jednom momentu zmija ujela za šaku...

On je objavio snimak na svom Instagram profilu gde se vidi kako sedi na stepenicama, dok mu čovek sa strane dodaje zmiju koja ga je u trenutku kada ju je reper uzeo u ruke ujela.

Reper je vrisnuo i bacio zmiju na pod, a potom otrčao dalje od nje.

- Pogledajte mi šaku! Je**** me je ugrizla! Upravo sam doživeo da me zmija ugrize - čuje se Lil Pamp kako vrišti na snimku, a potom pokazuje krvavu šaku ka kameri.

MUŽ MI JE DAO MILION DOLARA ZATO ŠTO SAM ODBILA OVAJ POSAO! Evo zašto je Kanje to zatražio od KIM KARDAŠIAN!

U opisu snimka je dodao da se "nada da neće umreti" i da ne sme da se "zaje**** sa zmijama", što mu je u komentarima potvrdio i Džastin Biber.

Međutim, većina njegovih pratilaca na Instagramu nije osetila simpatije prema nezgodi koja ga je zadesila, već su ga napali zbog načina na koji je tretirao životinju i što je uopšte koristio zmiju za snimanje spota.

"Šta si očekivao? Nije trebalo ni da je držiš uopšte", "Zmija je bila u odbrambenom stavu jer se osetila nelagodno okružena bukom i svetlima, ali da, što je ne bi onda bacio i na zemlju", "Ok, ali da li je zmija dobro?", samo su neki od komentara na reperovu objavu.

PRINC VILIJAM ISCRPLJEN OD RODITELJSKIH DUŽNOSTI: U slobodno vreme UGLAVNOM SPAVAM!

Lil Pamp je kasnije objavio i "Story" na svom Instagramu gde je istakao da nije ljut zbog toga što ga je zmija ujela, već zato što ne može da nosi prstenje na toj ruci sada i trpi bolove.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija