• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superžena/informer.rs

14.11.2019

14:59

EŠTON KUČER I MILA KUNIS ODLUČILI: Naše bogatstvo nećemo ostaviti našoj deci!

Showbiz

EŠTON KUČER I MILA KUNIS ODLUČILI: Naše bogatstvo nećemo ostaviti našoj deci!

Podeli vest

Glumački bračni par koji se trudi da svoju privatnost drži daleko od očiju javnosti Ešton Kučer i Mila Kunis mnoge su iznenadili planovima za budućnost dece

Naime, njihovo bogatstvo se procenjuje na 265 miliona dolara, ali gotovo ništa od toga ne planiraju da ostave ćerki Vajat i sinu Dimitriju. Kako kažu, uvereni su da to ne bi bio dobar potez.

EŠTON KUČER ODLUČIO DA ODGOVORI DEMI MUR NA OPTUŽBE DA JU JE PONIŽAVAO i to na ovaj način!


 - Moja deca žive vrlo privilegovanim životom, a da to i ne znaju. I nikada neće znati jer ovo je jedini život koji znaju. Neću da im osnujem fondove. Svoj novac ćemo dati u dobrotvorne svrhe -  rekao je Kučer u potkastu "Armchair Expert".

OTKRIVENO KO JE MUŠKARAC KOJI JE SILOVAO DEMI MUR SA 15 GODINA! Kakav je osećaj kada te rođena MAJKA PRODA za 500 dolara?


Dodao je i da ako njegova deca požele da započnu neki posao i imaju dobar poslovan plan, investiraće u njih, ali i dalje neće dobiti fondove, piše Index.hr.

 - Nadam se da će biti motivisani da teže onome što trenutno imaju -  zaključio je slavni glumac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!
Politika

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!

U Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, završen je sastanak delegacije Beograda predvođene direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, u kojoj su i finansijski eksperti, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Očekuje se da je glavna tema današnjih sastanaka u Briselu bila odluka takozvane centralne banke Kosova da zabrani upotrebu dinara na KiM.

18.04.2024

14:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija