• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

03.12.2019

14:56 >> 15:29

OSTALO MI JE JOŠ 7 MESECI ŽIVOTA! Influenserka koja je vratila modu u Srbiju, otkrila BOLNU ISTINU - dijagnostikovali su mi RETKU BOLEST

Showbiz

OSTALO MI JE JOŠ 7 MESECI ŽIVOTA! Influenserka koja je vratila modu u Srbiju, otkrila BOLNU ISTINU - dijagnostikovali su mi RETKU BOLEST

Podeli vest

U otvorenoj ispovesti ispričala sve o svom stanju

Osnivačica modnog portala Buro247, Miroslava Duma, progovorila je o svojoj borbi za život i šokirala svet.

Miroslava Duma je najpoznatija ruska influenserka koja je uspešno vratila interesovanje za modu u ovu zemlju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miroslava Duma (@miraduma) on Mar 31, 2019 at 4:38am PDT

 

Tridesetčetvorogodišnja influenserka otkrila je da su joj dijagnostikovali retku plućnu bolest zbog koje joj je ostalo samo sedam meseci života.

UDALA SE U SVOJOJ EMISIJI Voditeljku RTS pamtimo po SVADBAMA, nestala je sa malih ekrana, a evo KAKO SADA IZGLEDA

- Bilo je prilično zastrašujuće kada su mi to rekli, ali sada shvatam da su poslednji meseci mog oporavka verovatno bili najsrećniji trenuci u celom mom životu. Odjednom sam prestala da jurim i shvatila koliko volim život, koliko je lep ovaj naš svet i koliko želim da ostanem ovde sa ljudima koje volim. Po prvi put u životu sam videla plavo nebo i prelepa zelena stabla, kao da sam do sada živela na sasvim drugoj planeti. Probudila sam se srećna samo zato što sam mogla da provedem još jedan dan ovde. Ceo život sam tražila odobravanja drugih i bila opsednuta lajkovima kako u pravom, tako i u virtuelnom svetu, bez da sam shvatala da zapravo moram prvo da naučim da volim sebe - ispričala je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miroslava Duma (@miraduma) on Dec 1, 2019 at 7:08am PST

 

- Godine samokritičnosti, sumnji, stresa, raznoraznih dijeta, fizički, psihički, ali i emotivno gurajući se do krajnjih granica dovela sam se do toga da je moj imunitet kolabirao i postala sam jako bolesna. Sada shvatam da su moji poslednji meseci ujedno bili i najkreativniji u moje 34 godine života. Uspeh danas ne merim po spoljašnjim faktorima, nego po onome što nosim u sebi.

NAŠA GLUMICA JE RODILA DETE U ŠESTOJ DECENIJI! A sada ima važnu poruku za sve!

- Merim ga po svom zdravlju, ali i zdravlju onih koje volim. Poslednje dve godine svemir mi je prouzrokovao niz događaja koji su se ponekad činili nadrealnim, poput smešnih grešaka koje je napravio moj advokat, što me dovelo do rane dijagnoze i tako mi dalo šansu za život. Videla sam znakove svuda, kao da je neko želeo da mi poruči "ne odustaj". Danas nastavljam da sledim svoj san i vujem da mogu da pomognem da spasimo našu planetu, bez obzira na sve. Nadam se da ću jednog dana to moći da vam ispričam. Ono najvažnije: Hvala svim važnim ljudima u mom životu, volim vas svim srcem i plućima - napisala je Miroslava Duma uz jednu fotografiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miroslava Duma (@miraduma) on Sep 17, 2019 at 6:57am PDT

 

Miroslava je supruga ruskog preduzetnika Alekseja Mikeva sa kojim ima troje dece. Nakon studija sa samo 26 godina pokrenula je medijsku platformu Fashion Tech Lab i brzo postala uticajna u svetu mode. U Rusiji je smatraju kraljicom stila, pa ni ne čudi što je mnoge jako pogodila ova vest.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija