• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/žena.rs

15.01.2020

08:37

TELOHRANITELJ PRINCEZE DAJANE OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE! U kolima je rekao samo jednu rečenicu, NAJEŽIO SAM SE

Showbiz

TELOHRANITELJ PRINCEZE DAJANE OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE! U kolima je rekao samo jednu rečenicu, NAJEŽIO SAM SE

Podeli vest

Potez princa Harija i njegove žene Megan Markl da istupe iz kraljevske engleske porodice i dalje izaziva veliku pažnju svetske javnosti. Nakon prvobitnog šoka, kraljica Elizabeta im je dala svoje odobrenje za taj čin, a po svemu sudeći, par koji je od samog početka intrigirao svet, živeće u Kanadi.

Nakon obelodanjivanja njihovih namera, mnogi od ljudi povezani na neki način sa kraljevskom porodicom dalo je svoj komentar. Među njima je i bivši telohranitelj princeze Dajane, Ken Varf.

On je u intervjuu za "LBC" otkrio šta je princ Hari sa samo četiri godine rekao bratu dok su automobiliom išli od Londona do Glostera gde kraljevska porodica odmara poslednjih 30 godina.

 

 

"Imao sam tu privilegiju da radim za mamu Vilijama i Harija, kao i za mnoge druge članove kraljevske porodice", rekao je Varf, a onda je otkrio detalje koji sa ove distance izgledaju proročki.

"Sećam se da je tada četvorogodišnji Hari putovao za Gloster za vikend. On i njegov brat su se se posvađali na zadnjem sedištu auta, dok je dadilja brinula o njima. I na kraju, Hari je rekao. "Ti ćeš jednog dana biti kralj. Ja neću. Zbog toga ja mogu da radim sve što poželim". Dajana je dodala: "Gde je, pobogu, čuo ovako nešto?".

Foto: APfoto

 

Rečenica malog Harija (35) danas zvuči proroči, a možda je upravo i pravi razlog njegove odluke o odlasku sa dvora. On neće biti kralj, pa stoga može da ode, pa zato je i želeo da ode?

Dajanin bivši telohranitelj je zatim istakao još nešto veoma bitno u vezi sa Harijem:

"Ne smete da zaboravite da je on jedna od najpopularnijih članova kraljevske porodice. Gledali smo i bili svedoci njegovog venčanja u Vindzoru i svi su govorili da je to budućnost dvora. A onda se iznenada sve raspalo".

Foto: Tanjug/AP

 

Varf je 1986. postao telohranitelj Harija i Vilijama, a 1988. postao je lični telohranitelj njihove majke i to je bio do 1993.

Bio je član obezbeđenja na njenoj sahrani 1997. godine, a naredne godine ga je kraljica Elizabeta nagradila ordenom Viktorija.

Pre tri godine objavio je bestseler "Diana – Closely Guarded Secret" koji je naljutio članove dvora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mirjana

pre 4 godine

Englezi su godinama radili a i danas rade da se srbija sto vise rascepa.Eto doslo vreme da gospod radi po pravdi pa im dodje bas afroamerikanka i pomuti racune .Mislim da pjjackasima dolazi kraj.Samo se ceka da se kraljici izvrsi opelo.Videcete njihove planove na svetlo dana.Vec se i sada naziru.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija