• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

16.01.2020

10:47

(FOTO) BILA JE VRLO POPULARNA PEVAČICA, A ONDA JE POTPUNO NESTALA! Promenila je ime i karijeru, a EVO KAKO DANAS IZGLEDA!

Showbiz

(FOTO) BILA JE VRLO POPULARNA PEVAČICA, A ONDA JE POTPUNO NESTALA! Promenila je ime i karijeru, a EVO KAKO DANAS IZGLEDA!

Podeli vest

Ljiljana Rančić, poznatija kao Madam Piano, svoju muzičku karijeru započela je 1991. godine i to u duetu sa glumicom Anom Sofrenović

Objavila je tri studijska albuma, a pesma "Eternal love" koja je zapravo duet sa italijanskim pevačem po imenu Franco Masi, jedan je od njenih najvećih hitova.

2003. godine najavila je da se povlači sa javne scene, a u jednom intervjuu koji je dala decembra 2011. godine rekla je da radi na povratničkom albumu.

KSENIJA (21) NAĐENA POLUGOLA NA -5! Seća se samo JEDNE STVARI, A CEO SLUČAJ PRATI JEDNA VELIKA MISTERIJA

JUGA JE LUDELA ZA NJOM, BORA ČORBA JOJ JE POSVETIO NAJVEĆI HIT! Evo gde je sada FATALNA BILJANA ZA KOJOM SU UZDISALI MNOGI

Pored muzike, njena velika ljubav bila je astrologija, kojom se danas ozbiljno bavi. Diplomirala je na astrološkom institutu ''Johannes Kepler'' a početkom 2011. godine stekla je sertifikat međunarodnog profesionalnog astrologa ISAR CAP. Pod pseudonimom Nia Nedeljković objavila je knjigu "Odiseja 2012" koju je napisala sa Aleksandrom Imširagićem, predsednikom "Johannes Kepler" instituta u Beogradu.

Iz dva braka ima dvoje dece, a ovako danas izgleda Madam Piano, odnosno Nia Nedeljković, pogledajte u nastavku:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija