• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Stori

20.02.2020

16:05

BRAK OD 3 DANA U TREBINJU, A EVO KO DRŽI REKORD U SRBIJI! Ovo je bio najbrži razvod kod nas!

Showbiz

BRAK OD 3 DANA U TREBINJU, A EVO KO DRŽI REKORD U SRBIJI! Ovo je bio najbrži razvod kod nas!

Podeli vest

Činjenica je da se sve veći broj brakova završava razvodom, ali par iz Trebinja oborio je sve rekorde, bar kad je reč o regionu.

Naime, mladenci koji su se venčali u subotu zahtev za razvod braka podneli su već naredne srede. U braku su proveli tri cela dana.

Nisu poznati detalji tog događaja, ali je zabeležena najkraća bračna zajednica. Ne tako davno svetski mediji su pisali o braku sklopljenom u Kuvajtu kao najkraćem ikad.

Posle obavljene ceremonije venčanja i potpisa na dokumentima, bračni par je iz opštine krenuo napolje, na slavlje. Međutim, mlada se slučajno pri izlasku saplela.

Mladoženja je mogao da pomogne, a mogao je i da ćuti. Međutim, izabrao je da joj se podsmeva i objašnjava joj koliko je glupa zato što joj se to desilo.

Foto: Pexels

Nevesta, van sebe od besa i poniženja, zatražila je razvod iste sekunde, na licu mesta - u braku su proveli svega tri minuta.

Nisu retkost ni kratki brakovi među javnosti poznatim ličnostima u Srbiji, pa je tako jedna od naših najzgodnijih manekenki Ivana Korab brak sa biznismenom iz Crne Gore prekinula posle nepunih mesec dana.

Iako je priznala da je doživela bračni brodolom, manekenka nikada javnosti nije otkrila razlog koji ih je doveo do kraha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let us not look back in anger or forward in fear, but around in awareness.

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab) on Jan 19, 2020 at 11:51pm PST

- Žao mi je što se u medijima na ružan način polemiše o mom braku. Da nisam mislila da će trajati do kraja života, sigurno ne bih odlučila da se udam. Verovala sam u svaku reč zaveta koji sam izgovarala i nije mi bilo ni na kraj pameti da će se naša bajka brzo završiti. Nikada ne znamo šta nosi novi dan, pa sada više nego ikada verujem u to da treba uživati u svakom trenutku - izjavila je ranije za Stori.

Međutim, nije želela da otrkije razlog koji je doveo do kraja braka.

- To će zauvek ostati samo naša tajna. Kućno vaspitanje ne dozvoljava mi da prljav veš iznosim van svoja četiri zida, a kamoli u javnost.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Magazin

Džet set

Srbija