• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/dejli mejl

21.02.2020

15:49

BUKTI RAT U KRALJEVSKOJ PORODICI, MEGAN ODUVALA ELIZABETU! Prestani više da nam prigovaraš!

Showbiz

BUKTI RAT U KRALJEVSKOJ PORODICI, MEGAN ODUVALA ELIZABETU! Prestani više da nam prigovaraš!

Podeli vest

Novi skandal u kraljevskoj porodici!

Megan Markl je rekla prijateljima kako ne postoji ništa što bi zakonski sprečilo nju i princa Harija da koriste termin kraljevski, iako im je kraljica to pre samo dva dana zabranila, prenosi Dejli mejl.


Kako pišu mediji, Megan je rekla da globalni projekti na kojima ona i njen muž rade govore sami za sebe i da su odlučili da koriste to ime kako bi ga zaštitili, a ne profitirali od njega. 

Foto: Reuters

 


- Rekla je da znaju koje su njihove istinske namere i da je to jedino što je važno. Takođe, Megan je rekla da je završila sa dramom u svom životu i da nema mesta u svom životu za osobe koje stalno nešto kritikuju - ispričala je njena drugarica.

Hari i Megan potrošili su desetine hiljada dolara na novi sajt koji prati i njihov veoma popularni Instagram profil. Oni su, takođe, zatražili i da registruju “Saseks rojal” kao zaštitni znak u različite svrhe, uključujući tu i odevne predmete, čestitke, knjige i sredstva za nastavu.

Foto: Reuters

 

Podsetimo, posle dugih i složenih razgovora, kraljica Elizabeta i visoki dvorski zvaničnici složili su se oko toga da više nije prihvatljivo da Hari i njegova supruga koriste reč “kraljevski” u njihovom “brendu”.

Hari i Megan, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, moraće da se odreknu i kraljevskog brenda nakon što su odlučili da napuste dvor, presele se i finansijski se osamostale.

Podsetimo, Megan i Hari izazvali su šok kada su se odselili u Kanadu i svoj dom pronašli na luksuznom iznajmljenom imanju na ostvru Vankuver. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ana

pre 4 godine

Inat je los zanat, a posebno kad se inatis sa najmocnijom osobom na planeti. Cini se da Megan nije nista naucila iz Dajaninog ponasanja i sudbine.

Veronikalake

pre 4 godine

Pa sta se moglo ocekivati od trecerazredne glumicice, sa jednim brakom iza sebe i bez pedigrea.

NIA

pre 4 godine

Megan, trecerazredna glumica, raspustenica, amerikanka polu, nece dobro proci ovim ponasanjem. Uhvatila je ovog labilnog koji jedino sto ima je titula i silna lova. Ako ovako nastavi, a krsi dosta zakone VB ne samo kraljevske , vec protiv njih su i u Kanadi , odselice se u LA gde je i htela. A Hari moze samo da kuka za majkom, zgrce milion dolara za par recenica kako pati. A Vilijam , malo stariji, nije izgubio majku!

Sandra

pre 4 godine

Vilijam i Kejt se ljute jer se stranice svih tabloida pune vestima o Hariju i Megan pa je zato prvi prinčevski par ostao u senci. Što se komentara na račun Megan tiče, treba samo pratiti sve izjave Harija tokom proteklih godina i shvatiti da je bio veoma razočaran bakom kraljicom i ponašanjem kraljevske porodice prema njegovoj majci Dajani. Zato mislim da je Hari konačno našao ženu koja nimalo ne gine za statusom princeze, koja možda čak i prezira uštogljenu monarhiju, pa se zajedno sa njom Hari, na neki način, osvetio kraljici odlaskom u Kanadu i otvorenim priznanjem da ga je baš briga za njene običaje i protokole.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija