• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Žena

22.02.2020

13:48

2 DANA POSLE VENČANJA ZAZVONIO MU JE TELEFON, KAD SAM ČULA KO JE, ODMAH SAM SE RAZVELA! Ruskinja otrkila zašto je ostavila malezijskog kralja!

Showbiz

2 DANA POSLE VENČANJA ZAZVONIO MU JE TELEFON, KAD SAM ČULA KO JE, ODMAH SAM SE RAZVELA! Ruskinja otrkila zašto je ostavila malezijskog kralja!

Podeli vest

Ruskinja Oksana Voevodina čiji se bajkoviti brak s bivšim malezijskim kraljem raspao prošle godine prvi put otvoreno je progovorila o svemu.

Naime, Oksana se udala 2018. godine za 24 godine starijeg malezijskog kralja Muhameda Petog od Kelantana, koji se odrekao prestola zbog nje. Njihova ljubav, međutim, bila je kratkog veka i uskoro su se razveli, Oksana se vratila u Rusiju, a njen bivši suprug čak je izrazio i sumnju da je dete koje je rodila njegovo.

Oksana Voevodina (27) je na društvenim mrežama prošle godine odgovorila advokatu njenog bivšeg supruga sultana Muhameda V od Kelantana, koji dovodi u pitanje očinstvo deteta. Navodno se razvod i desio zato što je Muhamed našao snimak Oksane kako ima odnose u bazenu sa nekim drugim muškarcem, a Oksana je veoma omražena u javnosti jer se veruje da je Muhamed abdicirao zbog nje.

Sada je Oksana otvoreno progovorila o tom kratkotrajnom braku, a objasnila je i da je svega dva dana po sklapanju braka doživela prvu neprijatnost.

Naime, dva dana nakon venčanja njenom suprugu je, dok je bio u kupatilu, zazvonio mobilni, a na ekranu se prikazalo ime Bob.

- Bila sam sigurna da se radi o jednom od njegovih prijatelja koji žele da mu čestitaju na venčanju. Javila sam se i čula histeričnu ženu koja je počela da se dere na mene tvrdeći da je ona njegova žena, a ne ja. Vikala je na mene i pitala kako se usuđujem da se javim na njegov telefon - ispričala je Oksana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I have a question to single and independent mothers who raise their children alone ... how do you manage to do everything? I mean work, take care about children, take care about yourself, sleep and etc... Over the last six months, my life has changed very much. I’m busy literally every minute... I have few business projects, one of them I have started when I was still pregnant... but it still doesn’t make profit. We are waiting for the first results in the next 3 months. The second project is at the stage of negotiations...Plus I’m studying 3 days a week, I’m taking business courses to high my qualification. Moreover, at home i have a small baby, whose teeth are coming out and he doesn’t sleep at all because of the pain...there is simply no way to sleep, because you wake up with him every two hours, and you need to look good, take care about your health, pay for the bills, rental of apartment, insurance, medicines, doctors, etc. And even my mother cannot help me, because she is still young. She also works and takes care of my younger sister, so she cannot devote herself completely to her grandson. Now everyone will probably write that I am complaining here, but this is not true, I'm just shocked ... ? Вопрос к мамочкам, которые воспитывают детей одни... как вы все успеваете и справляетесь? За последние полгода моя жизнь очень сильно поменялась, я занята буквально каждую минуту- несколько бизнес-проектов, один из которых запущен, но пока не приносит прибыли- ждём первых результатов в ближайшие 3 месяца, второй на стадии переговоров, плюс учеба- прохожу курсы повышения квалификации, маленький ребёнок, у которого режутся зубки- поспать просто нет возможности, так как просыпаешься вместе с ним каждые два часа, при этом нужно хорошо выглядеть, следить за здоровьем, оплачивать счета, квартиру, страховки, лекарства, врачей и тд. Мама молодая, и тоже работает и заботится о моей младшей сестре, так что посвятить себя полностью внуку не может. Сейчас все напишут, что я жалуюсь, но это не так, я просто в шоке... ?

A post shared by Voevodina Oksana (@rihanapetra) on Nov 20, 2019 at 7:22am PST

Bila je to, tvrdi Oksana, žena iz Češke koja se predstavila kao Diana Petra. Njen suprug izašao je iz kupatila, uzeo telefon i otišao u drugu sobu da obavi razgovor.

- Rekao mi je da je to njegova bivša žena koja nije znala da smo se mi venčali. Osim toga, rekao je i da postoje neke nerešene stvari između njih, a jedna od njih je i podela nekretnina - kaže Oksana. Ista Čehinja kontaktirala je i s Oksaninim ocem Andrejem Gorbatenkom i rekla mu da je i dalje u braku sa malezijskim kraljem.

Muhamed, inače, i dalje ne priznaje svog sina i i dalje se vodi spor između njih oko finansija i očinstva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Magazin

Džet set

Srbija