• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2020

13:56

BUDI DAMA, REKLI SU... Ovaj video o ŽENAMA postao je VIRALAN ZA 24 SATA - kada pogledate, shvatićete ZAŠTO! "Ne budi K*RVA, suknja ti je PREKRATKA..."

Showbiz

BUDI DAMA, REKLI SU... Ovaj video o ŽENAMA postao je VIRALAN ZA 24 SATA - kada pogledate, shvatićete ZAŠTO! "Ne budi K*RVA, suknja ti je PREKRATKA..."

Podeli vest

Posle kažu da je ženama lako...

Glumica Sintija Nikson, poznatija kao Miranda iz serije "Seks i grad", snimila je kratak film o ženama, koji je za jedan dan obišao ceo svet.

"Budi dama, rekli su oni..." je naziv ovog projekta, a u njemu možete videti baš svaki segment koji čini život jedne žene i ono što se njima nameće.

BILA JE SA OŽENJENIM KOMŠIJOM KOJI JE 20 GODINA STARIJI OD NJE! Dečko misli da je još uvek NEVINA! A onda je saznala nešto ŠOKANTNO

Poznati režiser i fotograf Pol MekLin napravio je pravi bum ovim filmom, a nema dame koja se u ovim rečima nije pronašla.

Prenosimo vam i na srpskom jeziku, ali preporučujemo da pogledate i video, koji je praćen veoma zanimljivim kadrovima ženskog tela.

“Budi dama, rekli su oni. Suknja ti je prekratka. Košulja ti je preduga. Pantalone su ti preuske. Ne pokazuj toliko kože. Pokrij se. Ostavi nešto mašti. Ne iskušavaj. Muškarci se ne mogu kontrolisati. Muškarci imaju potrebe. Izgledaj s*ksi. Izgledaj vrelo. Ne budi tako provokativna. Vi to tražite."

ŽENA ZMAJ! Eva Mendes uskoro puni 46 godina, a ON SE USUDIO DA JOJ KAŽE DA JE OSTARILA, evo kako je reagovala! Šta vi mislite? (FOTO)

"Nosi crno. Nosi potpetice. Previše si obučena. Premalo si obučena. Izgledaš kao da si se opustila. Budi dama, rekli su. Ne budi previše debela. Ne budi previše mršava. Pojedi sve. Smršaj. Prestani da jedeš toliko. Ne jedi prebrzo. Naruči salatu. Ne jedi ugljene hidrate. Preskoči desert. Moraš da smršaš. Idi na dijetom. Bože, izgledaš kao kostur. Zašto jednostavno ne jedeš? Izgledaš izmučeno. Izgledaš bolesno. Muškarci vole žene s mesom na kostima. Budi veličina nula. Budi dupla nula. Ne budi ništa. Budi manje od ničega."

Foto: instagram/cynthiaenixon

"Budi dama, rekli su. Ukloni dlake sa tela. Izbeli ovo. Izbeli ono. Posvetli kožu. Prekrij ožiljke. Sakrij strije. Povećaj usne. Botoksiraj svoje bore. Zategni lice. Stisni trbuh. Podigni grudi. Izgledaj prirodno. Previše se trudiš. Izgledaš preterano. Muškarci ne vole devojke koje se previše trude. Budi dama, rekli su. Nosi šminku. Istakni jagodice. Poravnaj kapke. Popuni svoje obrve. Produži trepavice. Oboji usne. Puder, rumenilo, bronzer, sjaj. Kosa ti je prekratka. Kosa ti je preduga. Ofarbaj kosu. Ne u plavo, to izgleda neprirodno. Izgledaj mlado. Staro je ružno. Muškarci ne vole ružno."

Foto: instagram/cynthiaenixon

"Budi dama, rekli su. Čuvaj se. Budi čista. Ne budi kurva. Ne spavaj naokolo. Muškarci ne vole drolje. Ne budi oprezna. Ne budi tako uskogruda. Smej se više. Ugodni ljudi. Budi iskusna. Budite seksipilna. Budi nevina. Budi prljava. Budi cool devojka. Ne budi poput ostalih devojaka. Budi dama, rekli su. Ne pričaj preglasno Ne pričaj previše. Ne plaši se. Zašto si tako jadna? Ne budi kučka. Ne budi tako naređujuća. Ne budi tako emotivna. Ne plači. Ne viči. Ne psuj. Izdrži bol. Ne žali se. Složi mu odeću. Skuvaj mu večeru. Neka bude srećan. To je ženski posao. Bićeš dobra žena jednog dana."

Foto: instagram/cynthiaenixon

"Uzmi njegovo prezime. Zadržala si prezime? Luda feministkinja. Daj mu decu. Ne želiš decu? Hoćeš jednog dana. Predomislićeš se. Budite dama, rekli su. Ne dozvoli da te siluju. Ne pij previše. Ne izlazi prekasno. Nemoj da se napiješ. Nemoj da se smeješ strancima. Ne izlazi noću. Ne veruj nikome. Nemoj reći da. Nemoj reći ne. Samo ‘budi dama’ rekli su."


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija