• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica/informer.rs

18.03.2020

18:43

DA LI SI TI ŽENO NORMALNA?! Manekenka šokirala javnost: Smrt dela čovečanstva je dobra za planetu!

Showbiz

DA LI SI TI ŽENO NORMALNA?! Manekenka šokirala javnost: Smrt dela čovečanstva je dobra za planetu!

Podeli vest

Iako ne treba paničiti oko trenutne pandemije, situacija je dovoljno ozbiljna i ljudski strah u ovim okolnostima je potpuno razumljiv

Ali postoje i pojedinci koji smatraju da korona virus nije ništa strašno i da „sve ima svoje“.

MANEKENKA JOVANA ŠVONJA U KUĆNOM KARANTINU U VERONI: Mesec dana sam bez dece, hoću da ih spasem korone!

Naime, ruska manekenka Viktorija Bonja, šokirala je javnost kada je na društvenim mrežama napisala da smrt velikog dela čovečanstva nije ništa strašno, i da će to čak biti dobro po planetu Zemlju.

 

 

U svom video-postu, ona govori da je korona virus ono što je bilo potrebno Zemlji.

„Čovečanstvo je uništilo ovu planetu. Iskreno, više me plaši smrt naše planete“, rekla je manekenka u Instagram video-postu.

UNAKAZILA SE, manekenka išla na PLASTIČNE OPERACIJE I DROGIRALA SE! Evo kako je NEKAD BILA LEPA, a pogledajte je sad!

Nastavila je da obrazlaže svoja uverenja i u Instagram postu u pisanoj formi, navodeći da prethodnih 50 godina ubijamo Zemlju i da ovaj virus može da bude dobar za nas.

Dodala je da ne želi nikome bolest ili smrt, ali je i istakla da će ova kriza da nas nauči da više cenimo prirodu, vodu, životinje, čist vazduh i sve što nam ova planeta pruža.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
spasitelj

pre 4 godine

njoj bi koristilo da nesto radi u zivotu , cuj manekenka pa misli da je intelektualno prestizna da daje izjave o covecanstvu i planeti , ona je ustvari deo stoke fasisticke parazitske .

Toliko

pre 4 godine

Ostavite zenu na miru, jer je u pravu. OSNOVNI PROBLEM covecanstva koji dovodi do svih ostalih je sto ono ne ume, bolje receneo nece, da ogranici svoje sumanuto razmnozavanje, pa sistematski unistava sve oko sebe. Sve ostalo su posledice takvog neodgovornog ponasanja. Nema dalje!

Ja

pre 4 godine

Ona samo misli da nam planeta uzvraća udarac a korona virus očigledno nije virus dok pacijent moze da oboli u isto vreme i od sezonskog gripa

milankukic

pre 4 godine

svi trebali da je odbace pa davidimo kako bi joj bilo

Miki

pre 4 godine

Prvi koji su zaraženi i kvare ovu planetu su narkomani ako je ona već krenula tim putem ,mi ćemo je shvatiti da joj planeta izgleda ugrožena i da za to su oni prvi u svim ovim slucajevima

NEBOJŠA

pre 4 godine

A ŠTA JE POGREŠILA???TREBA NAM KUGA I KOLERA ,ZAJEDNO,A NE KORONA!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija