• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

17.04.2020

20:35

POŠTUJE SVE OBIČAJE! Ana Nikolić spremno dočekuje VASKRS sa ćerkom Tarom, a evo šta joj se desilo tokom POSTA!

Showbiz

POŠTUJE SVE OBIČAJE! Ana Nikolić spremno dočekuje VASKRS sa ćerkom Tarom, a evo šta joj se desilo tokom POSTA!

Podeli vest

Pevačica uživa sa porodicom u ovom prazniku.

Pevačica Ana Nikolić je odlučila da napravi pauzu u karijeri kako bi se posvetila naslednici Tari, a a nedavno se vratila na muzičku scenu sa novim albumom i velikim hitovima. Pevačica se na današnji praznik Veliki petak posvetila farbanju jaja, i otkriva kako će provesti najradosnijih hrišćanski praznik Vaskrs.

PRSTE DA POLIŽEŠ! Emina Jahović pokazala kako se SNALAZI U KUHINJI, pa napravila OVO! (FOTO)

S obzirom na to da koronavirus hara Srbijom i da je na snazi vanredno stanje i da su zabranjena velika okupljanja, Ana priznaje da joj teško pada što ne može da ispoštuje sve običaje koji su, inače, obavezni u njenoj porodici.

Foto: instagram/ananikolicofficial

- Naravno, biće drugačiji kao i svima nama, prvo neću ići do crkve, a to je kod nas praksa, ili ponoćna ili ranojutarnja liturgija, ali nažalost to neću uraditi ove godine, iz razloga što smatram da nije bezbedno za moju porodicu, za mene, a i za sve ljude. I apelujem da se ne ide jer Bog je svuda, nema veće vere u Boga nego sačuvati život najmilijih i okoline. Pritom, ja sam odrasla u crkvi, ali nažalost neću biti tamo, jer to je naš običaj, napravimo kolač, presečemo, jaja se farbaju petkom i onda ručak i tako. Nažalost, ove godine će svako biti kod svoje kuće, mama kod svoje, Marko, moj brat, kod svoje sa svojom porodicom, a ja ću biti sa Tarom - istakla je Ana.

Pevačica je ispričala i anegdotu u vezi sa Vaskršnjim postom.

- Jao imam anegdotu jednu, u vezi je sa postom. Naime, u mojoj porodici je običaj da postimo sve postove, naravno, taj Vaskršnji je najduži i sećam se kada sam postila prvi post, sa nekih možda 15, 16 godina, to je meni bilo strašno, ali odlučila sam tako i nema povratka. I nismo mogli da čekamo jutarnju liturgiju u 7, nego smo išli na ponoćnu, pa kad smo navalili na prase... (smeh). Nama je toliko bilo muka, Marku i meni, da nam je bilo muka i prekosutra od tolike količine mesa jer je to bilo nezamislivo. Ja sad već neko vreme ne jedem meso, ali tada, u tim godinama, sećam se, toliko mi se slošilo, sedam nedelja ne unosiš ništa i pojeli smo pola praseta, nenormalno, to ću pamtiti sigurno do kraja života - rekla je pevačica.

Foto: printscreen instagram

NJEGOVA ĆERKA SE KRIJE OD JAVNOSTI! Saša Popović prvi put priznao ZAŠTO - evo čime se bavi i kako izgleda! Pričao i o VANBRAČNOM SINU

Ana će praznik provesti sa ćerkom Tarom a, kako je otkrila, njena mezimica se raduje farbanju jaja.

- Tara je još mala devojčica, ona sada ima dve i po godine, sa godinu dana nije znala ništa. Sada zna sve i zato mi je žao što ćemo ovako proslaviti Vaskrs, što nećemo biti u crkvi, što nećemo biti zajedno na okupu, ali sledeće godine, Bože zdravlje, slavićemo svi. Ali pripremamo jaja za farbanje, tome se raduje, priča danima kako će ona to farbati, bojiti i tako - zaključila je pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija