• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.04.2020

14:19

U TOPLESU I TANGICAMA! Sofija Vergara se slikala sa 20 godina mlađom nećakom - IZGLEDAJU ISTO, prizor od kog PADA VILICA (FOTO)

Showbiz

U TOPLESU I TANGICAMA! Sofija Vergara se slikala sa 20 godina mlađom nećakom - IZGLEDAJU ISTO, prizor od kog PADA VILICA (FOTO)

Podeli vest

Glumica u petoj deceniji izgleda kao bomba!

Može se reći da Sofija Vergara, poznata manekenka, voditeljka i glumica važi za jednu od najzgodinijih žena, a to je po ko zna koji put i dokazala. 

Foto: Reuters

(FOTO) NA RUCI SIJA DIJAMANTSKI PRSTEN! Sofija i Luka Jović SE VERILI?! Manekenka se odmah oglasila!

Naime, Sofija je objavila vrelu fotku na svom Instagram nalogu gde je pozirala sa svojom sestričinom u kupaćem kostimu, a u prvom planu su bile njihove savršeno izvajane zadnjice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Modelo viejo del 72 y modelo nuevo del 92???? #alwaystwinning? @cdvergara ❤️❤️❤️???

Објава коју дели Sofia Vergara (@sofiavergara) дана 26. Апр 2020. у 6:08 PDT

 

Ova provokativna fotografija će rasplamsati maštu svim muškarcima, a sigurno je da neće biti onog koji će ostati ravnodušan na ovaj prizor.

 POTPUNO GOLA - pokazala OGROMNE GRUDI! Dragana Mitar bez ičega na sebi - G*ZA ZA DESETKU! (VIDEO)

Ono što je posebno zanimljivo, što je Sofija i naglasila, da je njena nećaka Klaudija mlađa od nje čak 20 godina, ali da i dalje izgledaju kao bliznakinje. Barem ako ih gledamo s leđa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Duca

pre 3 godine

Ovo je lepo za muske oci, ali, zar je zena spala samo na sise i gu.icu da pokaze i skrene paznju. Meni je to uzasno.

DB

pre 3 godine

Zar toples nije bez gornjeg dela ili sad pisete bukvalno sta hocete...

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija