• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica/informer.rs

28.04.2020

16:33

"GRAĐENA SI KAO SUNĐER BOB" Manekenka ispozirala očekujući more pozitivnih komentara, kad ono...NIJE IM OSTALA DUŽNA!

Showbiz

"GRAĐENA SI KAO SUNĐER BOB" Manekenka ispozirala očekujući more pozitivnih komentara, kad ono...NIJE IM OSTALA DUŽNA!

Podeli vest

Krisi Tajgen često se susreće sa kritikama korisnika društvenih mreža, ali nikada nikome ne ostaje dužna na prozivke pa je tako bilo i ovog puta kada su je uvredili zbog njenog izgleda.

Ova 34-godišnja manekenka i supruga muzičara Džona Ledženda, postavila je na Instagram fotografiju na kojoj pozira u crnom kupaćem kostimu sa dubokim de*olteom, ali su joj neki odmah uputili kritike zbog nedostatka oblina i poručili joj da je građena kao Sunđer Bob.

Krisi je na prozivke naravno odgovorila i to rečima da se ponosi time što je sve na njoj prirodno.

„Svi su navikli na obline naglašene hirurškim putem i napravljene operacijama. Ja ovako oduvek izgledam i samo da vam kažem, to mi se isplatilo na više načina“, napisala je manekenka.

Foto: printscreen Instagram chrissyteigen

„Zamislite da se jednog dana pojavim s bokovima i gu*om. Ooooo, vi biste se i tada razljutili. Ja sam srećna, Džon je srećan, svi smo srećni i dobro smo“, zaključila je lepa brineta.

Krisi se trenutno nalazi u kućnoj izolaciji s sedam godine starijim suprugom i njihovo dvoje dece, červorogodišnjom ćerkom Lunom i jednogodišnjim sinom Majlsom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

happy 10 year anniversary to these titties and RIP to these teeth. ? @christopher.peterson

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Mar 30, 2020 at 11:53am PDT




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija