• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.05.2020

16:53

BOL KOJU OSEĆAŠ DANAS JE SNAGA KOJU ĆEŠ OSEĆATI SUTRA! Hrabra voditeljka Dea Đurđević na treningu, ovim potezom je sve NAJEŽILA!

Showbiz

BOL KOJU OSEĆAŠ DANAS JE SNAGA KOJU ĆEŠ OSEĆATI SUTRA! Hrabra voditeljka Dea Đurđević na treningu, ovim potezom je sve NAJEŽILA!

Podeli vest

Ona ne odustaje!

Voditeljka jutarnjeg programa Televizije Pink Dea Đurđević skoro svakodnevno ima treninge i naporno radi kako bi se oporavila.

SEVERINA SE ODSELILA OD IGORA, PA UZELA SEBI STAN! Poslala je samo JEDNU PORUKU ZA KRAJ!

Foto: instagram/deadjurdjevic_official

Iako joj je to ponekad teško pada, hrabra voditeljka se ne predaje i vežba punom parom i to sa osmehom na licu. Dea je delić atomsfere sa napronog treninga podelila putem društvenih mreža, a ovaj prizor je sve naježio.

"OVO JE NEPRISTOJNO!" Jelena Karleuša se pojavila sa OVIM DETALJEM U JUTARNJEM PROGRAMU! Pa počela da SKIDA - deo po deo! (FOTO)

 

 

- Bol koju osećaš danas je snaga koju ćeš osećati sutra - napisala je voditeljka u opisu videa, pa dodala kako sa osmehom vežba kad god je njen trener tu, koji joj svakako pomaže pri svakom pokretu. 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Hrabro hrabra

pre 3 godine

Hrabra... hrabra... Sta je to ona "hrabra'? Sta je dizete u nebesa? Koleginica? Partner joj je kolega? Pa sta? Ja sam operisao tumor na zelucu kao beba od mesec dana, davne 1957. (danas sam u 63. svojoj godini sa 12 kopci na stomaku, preko 100 kila, otac dva odrasla mladica, koji lopata na Zapadu, jos uvek i to sa fakultetskom diplomom. Da li sam ja to hrabar, kada sam dosao ovde sa 53?), u Tirsovoj. Majka me na rukama po zimi i snegu, krajem novembra te godine, na rukama u cilimu, nosila od Dunav stanice do Tirsove. Da li je moja majka bila hrabra? Da li sam ja tako malen i nejak, bio hrabar? Da. Ko sam bio ja, ko je bila moja majka. Obicna uciteljica sa svojih 25 godina i majka dva decaka, od 3 godine i mene. Da, mi nismo bili novinari, hrabri, pa hrabri.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija