• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

01.06.2020

19:46

PROCURILE PRINČEVE TAJNE! Posle 6 GODINA ĆUTANJA progovorila HARIJEVA BIVŠA DEVOJKA! Tokom čitave veze bila je u strahu...

Showbiz

PROCURILE PRINČEVE TAJNE! Posle 6 GODINA ĆUTANJA progovorila HARIJEVA BIVŠA DEVOJKA! Tokom čitave veze bila je u strahu...

Podeli vest

Bišva devojka princa Harija objasnila je da je čekala da joj se kockice sklope i da je zato tek sada progovorila za medije...

Princ Hari pre venčanja sa Megan Markl imao je razne veze i ljubavi. Međutim najviše pažnje je privukla njegova veza sa britanskom manekenkom i glumicom Cresidom Bonas. On je sa njom bio tri godine u vezi, ali su 2014. godine odlučili da raskinu.

MEGAN I HARI STRAHUJU ZA ŽIVOT! Uočili čudne objekte iznad kuće, ODMAH OBAVESTILI POLICIJU!

Cresida se nije previše oglašavala u medijima, sada je za "The Daily Telegraph" progovorila o detaljima veze i otkrila kako je tokom cele veze bila u strahu.

 

 

- Strah od toga da ću pogrešiti, da će me odbiti, da nešto neću dobro napraviti, da neću biti savršena... Mislim da me je sve to sputavalo u određenim delovima života - iskreno je rekla Cresida, a onda dodala kako ju je cela situacija ojačala.

- Mislim da sam nakon svega ojačala kao osoba i sama sebi posložila stvari u glavi o tome šta želim u životu. Takođe, ta veza me je podstakla i da još više radim na sebi i ostvarenju svojih ciljeva, kao i to da pomeram vlastite granice jer nikako nisam želela biti sputavana na bilo koji način - objasnila je u razgovoru bivša devojka princa Harija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija