• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: lepotaizdravlje.rs/informer.rs

11.06.2020

17:26

LEPA MELANIJA! Tačno je da prva dama Amerike ima brdo para za TRETMANE i MELEME, ali TAJNA NJENE LEPOTE NIJE U TOME! Primenite ova 4 PRAVILA i izgledaćete kao BOGINJA

Showbiz

LEPA MELANIJA! Tačno je da prva dama Amerike ima brdo para za TRETMANE i MELEME, ali TAJNA NJENE LEPOTE NIJE U TOME! Primenite ova 4 PRAVILA i izgledaćete kao BOGINJA

Podeli vest

Melanija ima četiri pravila kojih se strogo drži i zato sad u svojim pedesetim izgleda poput devojke

Za prvu damu Amerike slobodno možemo reći da je planetarno popularna trendseterka i da se mnoge žene širom sveta dive njenom istančanom ukusu za modu (ili za odabir pravog stiliste), kao i – njenom celokupnom izgledu. Ova suverena vladarka modne scene svojim fashion kombinacijama uvek pleni pažnju.

(VIDEO) Tramp zamolio Melaniju da se nasmeje, o njenom POTEZU BRUJI AMERIKA

 

MOĆNI NAPITAK U KOJI SE KUNE MELANIJA TRAMP! Smanjuje apetit, želju za slatkišima i ubrzava mršavljenje

Međutim, kada je ova bivša manekenka u pitanju, ne možemo a da se ne zapitamo i ne potražimo odgovore i na temu – ishrana Melanije Tramp. 

Iako su mnogi mišljenja da se ova lepotica odriče ukusne hrane i naporno vežba, istina je daleko od toga.

Melanija ima četiri pravila kojih se strogo drži i zato sad u svojim pedesetim izgleda poput devojke.

1. Dan započinje uvek istim namirnicama

Njen doručak je uvek isti, već godinama.

Pre nekoliko godina, u jednom intervjuu, Melanija je otkrila da za doručak često priprema ovsenu kašu, jer je ona odličan izvor vlakana. Pored kaše pije i smuti.

Za zeleni smuti koristi samo sveže i organski uzgajano voće i povrće, a njen recept uključuje spanać, celer, šargarepu, borovnice i jabuke. Sve to Melanija u blenderu meša s nemasnim jogurtom i sokom od jabuke i pomorandže, a na kraju dodaje još maslinovo ulje, lanene semenke, omega-3 i vitamin D. 

Ova kombinacija namirnica je dugo drži sitom, a prema njenim rečima, i glavni je krivac za njenu savršenu liniju.

2. Svaki dan pojede isti broj voćki

Melanija svaki dan pojede po sedam voćki. Tako je uvek sita, a ujedno unese manje hrane koja goji.

Naučno je dokazano da konzumacija pet ili više porcija voća i povrća na dan smanjuje rizik za ozbiljne zdravstvene probleme, među kojima su srčani udar i rak.

3. Ne zabranjuje sebi ništa

– Nemam omiljeni slatkiš, ali ako mi se jede slatko – sebi ispunim tu želju. Organizmu je potrebna i ta vrsta hrane. U mom jelovniku ne postoji zabranjena hrana. Poenta je slušati šta telo traži i kilogrami se nikad neće nakupiti – rekla je prva dama Amerike jednom prilikom, a drugom i obrazložila:

– Smemo katkad da udovoljimo sebi i pojedemo šta god nam se prohte, bila to čokolada ili hamburger, sve dok se inače hranimo zdravo. 

Tako to objašnjava Melanija, a stručnjaci smatraju da je možda baš u tome i tajna njene vitke linije.

4. Hidratacija

I Melanija, kao i svi koji vode računa o svojoj ishrani, unosi dva litra vode na dan. Voda je ključna u mršavljenju i održavanju kilaže.

Melanija Tramp ima savršenu figuru, zahvaljujući zdravoj ishrani, redovnom vežbanju i verovatno odličnoj genetici, ali kako sama kaže – nikada ne drži dijetu. Ona ne broji kalorije i ne izbacuje cele grupe hrane iz jelovnika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija