• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.07.2020

20:18

ANĐELINA I BRED PONOVO ZAJEDNO! Zakopali RATNE SEKIRE - četiri godine im je trebalo da shvate JEDNU STVAR

Showbiz

ANĐELINA I BRED PONOVO ZAJEDNO! Zakopali RATNE SEKIRE - četiri godine im je trebalo da shvate JEDNU STVAR

Podeli vest

Preduzeli korak!

Posle mnogo godina, Anđelina Džoli i Bred Pit odlučili su da zakopaju ratne sekire i zajedno zatraže pomoć psihoterapeuta o tome kako da zajedno učestvuju u podizanju i vaspitanju svoje šestoro dece, pišu strani mediji.

Skoro četiri godine trebalo im je da shvate da treba da ostave lične sukobe po strani i da su im deca ipak na prvom mestu.

Foto: Reuters

- Definitivno im je bila potrebna pomoć oko pronalaženja načina da prevaziđu bitku za strateljstvo, koja je iza njih i kako Bred ponovo da bude otac svojoj deci. Pošto su deca sada starija, više im ne predstavlja problem to da se odvajaju od Anđeline na neko vreme - izjavio je izvoz blizak glumicu magazinu Pipl.

Podsećanja radi, u septembru 2016. Anđelina i Bred najavili su da se razvode i ostavili bez teksta čitavu planetu, a nekadašnji par inače ima petoro dece - Medoksa (18), Paksa (16) Zaharu (15), Šajlo (14) i blizance Vivijen Maršelin i Noksa (12).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija