• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski Telegraf

11.08.2020

10:14

DEA ĐURĐEVIĆ UPUTILA REČI PODRŠKE DEVOJCI KOJOJ JE BAHATI VOZAČ OTKINUO NOGU: Teodora, treba da se BORIŠ, znam da ćeš USPETI

Showbiz

DEA ĐURĐEVIĆ UPUTILA REČI PODRŠKE DEVOJCI KOJOJ JE BAHATI VOZAČ OTKINUO NOGU: Teodora, treba da se BORIŠ, znam da ćeš USPETI

Podeli vest

Teodori R. (19), koju je u subotu uveče pokosio automobil na pešačkom prelazu na Košutnjaku i otkinuo joj stopalo, lekari su uspeli da prišiju ovaj deo noge

Devojku sad čeka odlučujućih 48 sati, posle čega će se znati da li je operacija uspela. Voditeljka Dea Đurđević, kojoj je prošle godine u udesu otkinuta ruka, preko Srpskog telegrafa uputila je Todori reči podrške jer je i sam prošla kroz isto stravično iskustvo.

Tup udarac

- Teodora, treba da se boriš i da veruješ da ćeš se skroz oporaviti. Znam da ćeš uspeti i da će ti život tada biti mnogo lep. Treba da budeš hrabra, što verujem da jesi! Pred tobom je ceo život, zato glavu gore i snagom volje, uz dobre lekare, kakve mi definitivno imamo u Srbiji, postići ćeš rezultate - rekla je voditeljka.

IMALA JE 21. OPERACIJU I IZAŠLA KAO POBEDNIK! Dea Đurđević danas SLAVI ROĐENDAN! Zbog emotivnih reči njene majke NAJEŽIĆETE SE! (FOTO)

(FOTO) ŠOK SAZNANJE! Pre 10 godina je BILA NA PINKU - Dea je TAPŠALA u publici, podržavala je OVU ZVEZDU GRANDA!

Podsetimo, Teodora je u subotu bila na žurki sa dečkom i društvom u restoranu "Bajka" na Košutnjaku. Kada je krenula kući, dok je prelazila ulicu na pešačkom prelazu, na nju je naletela crvena škoda fabija.   

- Teodora je bila kod nas sa društvom na koncertu na otvorenom. Pošto ima probnu vozačku dozvolu, s kojom sme da vozi do 23 sata, krenula je deset minuta ranije da bi stigla na vreme kući na Petlovo brdo. Zaustavljala sam je da ostane do kraja jer je bila lepa atmosfera. Ja bih je povezla kući kasnije, ali je ona odlučila da krene - rekla je za Srpski telegraf vlasnica restorana.

Sa Teodorom su kući krenule dve drugarice da ih poveze jer žive u istom kraju. Na njihove oči Teodora je izbegla smrt, ali ne i strašne povrede.

- Bilo je užasno. Teodora je bila u žutoj haljini, koja je bila skroz krvava. Ona je videla da će je crveni auto pokositi i bežala je u drugu traku. Vozač je pokušao da je izbegne i namotao je volan, ne procenivši da ona beži u istu stranu i udario ju je silovito branikom. Zvučalo je kao tup udarac u plastiku - priča potresena gazdarica.   

U MUP ćute

Vozač je bez zaustavljanja pobegao, a u "Bajci" se nadaju da će ga brzo stići pravda.

- Ceo potez je pokriven kamerama za video-nadzor. Ima nekoliko restorana čije kamere pokrivaju i parking i ulicu, a malo dalje su i banke. Nije moguće da taj automobil jednostavno ispari. Morao je da prođe negde gde je snimljen - rekli su za Srpski telegraf u "Bajci".

I pored više naših molbi, iz MUP se ovim povodom nijednom nisu oglasili.   


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 3 godine

Ovaj vozač ne samo da je bahat, on je svinja koga treba pronaći i strpati na doživotnu robiju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija