• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.09.2020

18:50

NAKON DVE SEZONE TRUDA I RADA... Dea Đurđević se obratila Milici i Željku Mitroviću - O OVOME JE SANJALA - da ti SUZE KRENU! (FOTO)

Showbiz

NAKON DVE SEZONE TRUDA I RADA... Dea Đurđević se obratila Milici i Željku Mitroviću - O OVOME JE SANJALA - da ti SUZE KRENU! (FOTO)

Podeli vest

Voditeljka se zahvalila čelnicima televizije Pink.

Hrabra voditeljka jutarnjeg programa televizije Pink Dea Đurđević danas je sa pratiocima na Instagramu podelila svoje iskustvo sa višegodišnjim radom na ružičastoj televiziji i otkrila kako je počela da se bavi voditeljskim poslom.

SLAVLJE U DOMU NAŠE VODITELJKE! Dragana Katić objavila RADOSNE VESTI - čestitke stižu sa svih STRANA! (FOTO)

Foto: printscreen RTV Pink

ROĐAKA joj je MILA JOVOVIĆ, zvali su je SRPSKA GREJS KELI! Jovana Grgurević: Moja jela su KOŠMAR ZA NUTRICIONISTE!

- Danas je počela moja 6-ta sezona na TV Pink. Pre nego što sam se prvi put pojavila kao reporter bila sam volonter u informativnoj redakciji (tek što sam završila Fakultet političkih nauka) zatim su prepoznali moj trud i počela sam da radim na svom prvom radnom mestu- reporter Jutarnjeg programa RTV Pink. Nakon dve sezone truda, rada na sebi i ulaganja u dodatno obrazovanje i praksu na Pink televiziji, menadžment televizije na čelu sa Željkom Mitrovićem mi je dao novu priliku za napredovanje. Postala sam voditelj najgledanijeg jutarnjeg programa u Srbiji - voditeljka Novog jutra. I ta bajka traje evo već 4 sezone - napisala je Dea, pa dodala:

 

- Želim da se zahvalim Željku i Milici Mitrović na tome što sam deo Pink porodice i što su jednoj devojčici dali priliku da postane žena kakva je sanjala da će biti. Hvala vam - napisala je ona u opisu fotografije. 

Nakon njene objave sledili su samo pohvalni komentari i podrška njenih pratilaca. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija