• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/informer.rs

14.09.2020

15:30 >> 15:51

(FOTO) Mis Italije BIVŠI UNAKAZIO KISELINOM! Tri godine nakon toga HRABRO JE POZIRALA na festivalu u Veneciji!

Showbiz

(FOTO) Mis Italije BIVŠI UNAKAZIO KISELINOM! Tri godine nakon toga HRABRO JE POZIRALA na festivalu u Veneciji!

Podeli vest

Džesiki je pre tri godine bivši dečko bacio kiselinu u lice. Vid joj je zbog toga trajno oštećen. Svojevremeno je bila uspešna manekenka koja se 2007. našla u finalu izbora za Mis Italije

Bivša italijanska manekenka Džesika Notaro (30) privlačila je u petak pažnju na Filmskom festivalu u Veneciji. Njene fotografije s crvenog tepiha preneli su brojni mediji. 

PRAVI DASA! Ovo je SIN JELENE BAČIĆ ALIMPIĆ - ne voli da se pojavljuje u JAVNOSTI i veoma je USPEŠAN! Danas ima RAZLOG ZA SLAVLJE - majka podelila SREĆNE VESTI! (FOTO)

Odenula je zlatnu haljinu, kosa joj je bila talasasta, a na oku je imala povez. Džesiki je pre tri godine bivši dečko bacio kiselinu u lice. Vid joj je zbog toga trajno oštećen. Svojevremeno je bila uspešna manekenka koja se 2007. našla u finalu izbora za Mis Italije.

 

 

Bila je u vezi s telohraniteljem Đorđom Edsonom Tavaresom tri godine. U januaru 2017. bacio joj je kiselinu u lice, nakon čega se oporavljala dva meseca u bolnici. Lice joj je bilo prekriveno maskom.

Kiselina joj je uništila kožu celog lica, a prvih nekoliko dana nakon napada bila je sepa. Za vreme lečenja s posetiocima je mogla da razgovara samo kroz stakleni zid. 

 

 

Kasnije je izjavila kako se Tavares od početka njihove veze ponašao opsesivno, bio je ljubomoran, pratio ju je, a dva sata pre napada nazvao je njenu mamu kako bi saznao gde se nalazi.

OVO GA JE TOTALNO DEMORALISALO! Princu Hariju ODUZETA još jedna PRIVILEGIJA! 

- Više ne mogu da živim kao nekada. Ne smem da idem na sunce i sve vreme sam zarobljena ispod maske i lice me boli. Sav svoj novac trošim na lekove - rekla je svojevremeno Notaro za Daily Mail i dodala da svakih pola sata nanosi kapi za oči i kožu maže posebnim losionima.

 

 

- Čak i kada se izlečim, imaću emocionalne ožiljke do kraja života. Svaki put kada izađem iz automobila i krenem kući, proživljavaću tu scenu - rekla je Italijanka.  

 

 

Džesika i Đorđo upoznali su se na predstavi sa životinjama u akvarijumu u njenom rodnom Riminiju, a raskinuli su u avgustu 2016. Krajem 2018. Tavares je osuđen na 15 godina zatvora.

IDE VODA NA USTA! Voditeljka Marija Egelja van Pinka VOLI DA SE RAZGOLITI - Providna haljina, zanosne obline, SVE SE VIDI!

Bivša manekenka se u međuvremenu podvrgnula rekonstruktivnim operacijama, a u Italiji je postala simbol nasilja nad ženama. Ako je suditi prema objavama na društvenim mrežama, ima i novog dečka. 

 

 

O čuvenoj Salveti koja je dobila ćerku u 52. godini, a sada je postala socijali slučaj čitajte OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Magazin

Džet set

Srbija