Nakon ZVANIČNOG SAOPŠTENJA TV PRVA O RASKIDU UGOVORA sa Jovanom i Srđanom, oglasio se Filip Čukanović, evo šta misli o svemu! (FOTO)

printscreen instagram/filipcukanovic

14:51 Poznati 1

Informer.rs | 21. 09. 2020.

On ne želi da se meša u ovo.

Čelnici Prve televizije su se obratili milionskom auditorijumu te u zvaničnom saopštenju naveli da su prekinuli saradnju sa voditeljskim tandemom Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevićem zbog nepoštovanja radnih obaveza. Vest o tome pročitajte ovde

HAOS SE NASTAVLJA! Nakon što je TV PRVA uputila ZVANIČNO SAOPŠTENJE O RASKIDU UGOVORA sa Jovanom i Srđanom, OGLASILA SE VODITELJKA! ŠOK! (FOTO)

printscreen instagram/jjovanajoksimovic

ZVANIČNO SAOPŠTENJE TV PRVA! Prekinuta saradnja sa voditeljskim tandemom Jovanom i Srđanom zbog NEPOŠTOVANJA RADNIH OBAVEZA! (FOTO)

Posle toga, Jovana Joksimović im je uputila kratku poruku vidno iznervirana, te napisala - Kakva televizija, takva i objava! Vest o tome pročitajte ovde

Posle toga su Filipu Čukanoviću koji je ujedno i novi voditelj jutarnje emisije, počele da pristižu mnogobrojne poruke i pozivi da prokomentariše sve, te se on obratio preko svog Instagram storija.

printscreen instagram/filipcukanovic

- Drage kolege, ne mogu i ne želim da komentarišem odnos televizije i Jovane i Srđana, jer niti dajem otkaze, niti zapošljavam. - napisao je kratko Filip.

Zoran2

21.09.2020. 15:19

Šta li se zamišlja ova Jovana? Prisečna žena, a uz to drska i bezobrazna. Samo jedna istina nikako da izađe na svetlost dana, sa RTS-a su najureni, nusu oni dali otkaz.