• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand magazin

02.10.2020

19:59

BRAT RADE MANOJLOVIĆ PROGOVORIO O PEVAČICI: Nismo dve rečenice progovorili, ona je izabrala život takav kakav vodi!

Showbiz

BRAT RADE MANOJLOVIĆ PROGOVORIO O PEVAČICI: Nismo dve rečenice progovorili, ona je izabrala život takav kakav vodi!

Podeli vest

Neće više da ćuti!

Pevač Nenad Manojlović, brat popularne pevačice Rade Manojlović, priznao je da sestru viđa retko, i da je u više navrata pokušavao to da promeni, ali bezuspešno.

Foto: Printscreen You Tube/Rada Manojlovic

Naime, Nenad je Radin stariji brat po ocu, a ne krije da se sa pevačicom ne čuje redovno, već s vrema na vreme i da novosti o njenoj vezi sa Harisom čita samo iz novina.

Foto: printscreen

- Mnogi ljudi i ne znaju u kakvom smo mi srodstvu, ja sam njen stariji brat po ocu. Nismo odrasli zajedno i malo smo se viđali. Život nas je odveo na različite strane. Jednom sam se najavio Radi i otišao kod nje, ona je davala toliko intervjua da nismo dve rečenice progovorili. Mi imamo kontakt s vremena na vreme porukama. Bilo je pokušaja da se češće viđamo, ali ona je izabrala život takav kakav vodi. Ja čak i ne znam da li je sa Harisom vezi sve informacije o njoj znam preko novina - rekao je za Grand magazin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija