• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2020

17:34

NJU STE ZABORAVILI! Bila je SLAVNO lice Pinka, sa fudbalerom ima sina, učestvovala u rijalitiju, a sada OVAKO izgleda! (FOTO)

Showbiz

NJU STE ZABORAVILI! Bila je SLAVNO lice Pinka, sa fudbalerom ima sina, učestvovala u rijalitiju, a sada OVAKO izgleda! (FOTO)

Podeli vest

I dalje brine o svom izgledu!

Nekada veoma popularna voditeljka, Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, svojevremeno je bila glavno lice malih ekrana.

OVU IZDAJU MU NEĆU OPROSTITI! Moj mladi ljubavnik ZAGORČAO MI JE ŽIVOT jednim potezom!

Foto: printscreen/tvpink

Najpoznatija je po tome što je vodila emisiju “City club”, a imala je i autorsku emisiju pod nazivom “Sanimetar”.

(VIDEO) NAPRAVITE LAŽNU BAKLAVU! Sočan i ukusan KOLAČ

Ona je bila u braku i sa našim fudbalerom, Nikolom Lazetićem, sa kojim ima sina Luku, a pamtimo je i po učešču u VIP Velikom Bratu 2009. godine.

Foto: printscreen/tvpink

Završila je Fakultet lepih umetnosti, a nakon toga je započela inostranu karijeru kao manekenka. Ono što mnogima nije poznato jeste i to da se pojavila u Cecinom spotu za pesmu “Crveno”.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Objektivan

pre 3 godine

Nije šteta što smo je zaboravili. Tako ružno stvorenje, kojem konkurenciju predstavlja samo Karamela, ne treba da izlazi iz stana, a pogotovo ne treba da se pojavljuje u medijima.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija